עזרה

mushie

New member
עזרה

היי, אני חדשה כאן, ויש לי שאלה... אתם מכירים אתר על רוחות שמנוהל ע"י מישהו שהכינוי שלו זה ghost?

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

www.israghost.co.il לא מומלץ

Flame

New member
מושי יקרה ../images/Emo13.gif

הייתי מציעה לך לא להאמין ולסמוך לכל מה שכתוב שם.. לטובתך שלך
.. אתר נחמד.. אבל בכלל לא שאפשר לסמוך על המידע הנמסר שם, מכיוון שרובו שגוי

Swicca

New member
אין מה לפרט ....

.. חחח כל מה שרשום לך שם לא נכון !.. אתה רוצה שנגיד לך מדוייק מה כן ומה לא ... אז אומרים לך "הכל"... בקיצור אל תלך לשם ותחסוך מעצמך מידע שגוי (אפילו עם הוא שגוי בחלקו)... ! יום טוב...

Nizzan Cohen

New member
אוקי אני אגיד לך.

תיראי, המון מהאנשים כאן מאמינים כי באתר הזה ישנה בעיה מוסרית קלה. הוא יוצר את האשליה שכישוף הוא דבר פשוט, קליל וחסר סכנות, ומעניק לקוראים כישופים ולחשים מבלי לתת להם מספיק אזהרות ומבלי ללמד אותם את הבסיס של המאגיה שהוא תירגול רב. האים היית רצה לבצע את הכתוב באתר שמעניק לך את ההוראות לבניית מיטען חבלה ב-45 דקות ? אני לא. זו הסיבה שאנשים רבים מבקרים את האתר. וגם אני לא ממליץ לך עליו.

Broom rider

New member
מסכימה בחלק מהדברים

מזמן אני מכירה את הפורום של גוסט, עוד לפני כמה שנים שהתחלתי עם הנושא של המיסטיקה (בסוף ו' ככה).. יש שם המון דברים שלא ניסיתי אך יש חלק מהדברים שהם כן נכונים, או סתם מעניינים ונחמדים לקריאה ולידע. בנוגע לכשפים שם באמת יש שם תחושה שזה משהו קל, לכן לא בצעתי שום כישוף משם. אך אני לא פוסלת את האתר בכלל.. פשוט לא להסתמך אליו בחלק מהדברים.

Nizzan Cohen

New member
האתר מעניק לחשים אפילו בלי להסביר..

...איך עושים מדיטציה פעם אחת. ההזהרה שהוא נותן ליד הקללות היא פחות או יותר דומה להזהרה מתחת לסיגריות... יש כאן שמץ של חוסר אחריות. לא חושבת ?!

Nizzan Cohen

New member
הנה ציטוט של ההזהרה המדוברת.

תחת הערך "כישוף שחור" בו אגב ניתן לימצוא טכסים וקללות כתוב : "אזהרה אנני ממליץ להישתמש בחומר שבדף זה למי שאין לו ידע בכישוף. התוכן כאן לעיון בלבד."

I am a freak

New member
והוא באמת חושב שזה יעזור../images/Emo35.gif

דרך אגב.... הוא לא אמר שהוא ויאקני
~לא מכיר אותו ואת האידאולוגיה שלו~

למעלה