עזרה....

עזרה....

חבר שלי לא יכול להשתלט על השפה האנגלית, אך הוא אוהב את רומח הדרקון בכל לבו. יש סיכוי שיוציאו עוד ספרים בעברית בקרוב?

Miss Pigmelion

New member
הוציאו בינתיים בעברית את../images/Emo122.gif

רשומות אגדות סדרת רייסטלין שישיית המפגשים כרגע שוקדים על תרגום הספר הראשון במלחמת הנשמות.

Uzumaki Naruto

New member
סדרת רייסט???????

אני מקווה מאוד שאתה לא מתכוון לכבשן ולאחים לנשק כשאתה אומר סדרת רייסט, כי אז תיהיה לי עוד סדרה לקרוא... הלוואי!!!! (אני מתגעגע) נו- אז מזה סדרת רייסט???

Miss Pigmelion

New member
אני הת דבר ראשון.וכן..|מיעו|

סדרת רייסטלין: כבשן הנשמה ואחים לנשק. אני אהבתי. אולי גם בגלל שאני אוהפת את רייסט, אבל לא היו תגובות רעות על הסדרה הזאת.

Takisis

New member
גם אני צריכה עזרה...../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

הבעיה שלי קצת שונה... אני סיימתי לקרוא את כל סיפריי רומח הדרקון שתורגמו... אז רציתי לעבור לספרים באנגלית אבל אין אותם בשום חנות ספרים שבעזור שבו אני גרה (חולון), ביקרתי בכל הסיפריות וגם שם אין... אני כמעט היתאיישתי וניסיתי לעבור לסידרה אחרת אבל לא היצלחתי אז ... מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר להסיג אותם????

SaberTooth

New member
גשי לסניף סטימצקי הקרוב לביתך...

ובקשי מהמוכרת או מהמוכר הנחמדה או הנחמד להזמין לך אותם. הם כבר יודיעו לך כאשר הספר יגיע ותוכלי לגשת לסניף ולאסוף אותו (או לבקש שישלחו לך אותו הביתה). כמו כן, את יכולה להזמין אותם בעצמך דרך אתר אמזון, למשל.

strahd

New member
יש עוד אופציה

אני בטוח שיש פה עוד מספר חברי פורום שישמחו למכור את הספרים, יש אחד שהכינוי שלו הוא alond והוא תמיד רוצה למכור ספרים. חפשי אותו או כאן או בפורום מד"ב ופנטזיה. מלבד זאת, בעוד מספר חודשים יוצא ספר חדש בעברית של רומח הדרקון, אז יש למה לחכות.

גלי קלו

New member
אם יוצא לך להסתובב בת''א

אז בעזריאלי יש להם מבחר יפה של רוב הספרים באנגלית של הרומח... ראיתי שם את טריולוגיית מלחמת הנשמות (לצערי אחרי שהזמנתי כבר באמאזון...)

Takisis

New member
תודה רבה...../images/Emo13.gif

אני אנסה את כל האופציות כי כבר חשבתי שאני לא יזכה לקרוא את שאר הספרים. אפילו קראתי את כל הסידרה מהתחלה, ואז עברתי , כלומר ניסיתי לעבור לסידרת פנטזיה אחרת (מחזור כישור הזמן) אבל זה שעיעמם אותי ולמורות שאני לא בדיוק משתעממת בחופש אני לא יכולה בלי קריאה. נ.ב. אולי אני אצתרך לעבור בת"א. בקיצור תודה

dark blade

New member
רגע רגע

כדאי לך גם לבדוק בנתניה יש חנות של אוסטרלי אחד שמוכר בעיקר ספרי פנטזיה באנגלית בזיל הזול (הוא מזמין אותם ישר מWIZARD). הוא אחלה בן-אדם. ויש לו מבחר לא מבוטל של ספרי רומח הדרקון. שווה בדיקה!!!!!!!! אם את מעונינת אני אגיד לך אי מגיעים לשם.

tazmanyak

New member
חנויות ספרים

אם את גרה בחולון אז לא יהיה לך קשה לקפוץ לראשון:] מנסיון..תתרחקי מכל חנויות סטימצקי..המאגר שלהם גרוע והתשלום יקר. גם השירות שלהם כשמבקשים להזמין ספר, על החנות שלהם סימנתי איקס אחד גדול ולא רק בראשון. ב"חונים קונים" בראשון (במרכז אופיס דיפו וכו'), יש את החנות "ספר לכל"..חנות שגודלה פי 3 מסטימצקי (הבדל של 20 ש"ח לספר), החנות מוכרת (עדיין) במחירי שבוע הספר וגם עם מבצעים על ספרים מסוימים. בזמן שבסטימצקי יש כרך אחד בלבד של רומח , ב"ספר לכל" מצאתי את כל הסדרה (המתורגמים). חנות נוספת בראשון שיש לה מאגר גדול נמצאת בקניון הבאר שגם הוא לא רחוק מחולון.."ספרי" יש לו מאגר גדול של ספרי מד"ב ופנטזיה.

tazmanyak

New member
הממ..לא:]

זה היה ל-TAKISIS מחולון אבל ההודעה יכולה להיות המלצה לכל מי שגר באיזור.

למעלה