עזרה..

נירס123

New member
עזרה..

שלום! מישהו יכול להמליץ לי על ספר ממש ממש ממש ...... לקריאה? כאילו אני עמוק עמוק בתוך שיעמום אחד גדול. ואני לא מוצא שום ספר מעניין בסיפריה. למרות שיש שם כל כך הרבה ספרים, אני אף פעם לא מוצא ספר נורמלי. אז יש אולי למישהו\מישהי המצלה? לא משנה איזה סגנון.. תודה רבה למושיע\ה, ניר.

ספרים...o__O

לא אופציה סימפטית במיוחד כדי להפיג שיעמום(איך לעזאזל אפשר להלחם בשיעמום בשיעמום עוד יותר גדול ממנו)? שיעמום ניתן לדמות לקורי עכביש, ככל שהרצון שלך חזק יותר להשתחרר כך את טומנת לעצמך מלכודת גדולה יותר, דהיינו מסתבכת יותר... אל תחפשי מה לעשות, חכי ש"הלעשות" ימצא אותך.

נירס123

New member
אני בן(?!)

אתה טומן!!!! אל תחפש!!!!! תודה רבה!! למה חשבת זאת בת? הכינויי שכולל בתוכו את השם "ניר" וה- ניר. שרשמתי בסוף ההודעה לא הסגיר אותי????? בכל זאת אני רוצה לקרוא ספר, אני דיי אוהב את זה.....

וואי פאק...

אני פאקינג מצטער.... לא שמתי לב בכלל לכינוי שלך... מצטער... הודעה הבאה שאני ארשום, בתור פיצוי תוכל לרשום לי תגובה שמופנת לנקבה.

icודליה

New member
אוי באמת!

ספרים זה דבר נהדר!!!! ואני, מכורת טלוויזיה לשעבר (יש לי רק ערוץ 1 ו2 אז הסיקו נא את המסקנות) ומכורה רישמית למחשב, אומרת לך שאין כמו ספרים!!!!!

Moondust

New member
בבקשה...../images/Emo41.gif

הארי פוטר ומסדר עוף החול שבט דוב המערות (והמשכיו כמובן) בשורות טובות המשחק של אנדר *מרב מתאפקת לא לתת רשימה מפלצתית*

נירס123

New member
שיצא הארי פוטר בעברית....

אני אקנה...לא שיש בעיה עם האנגלית שלי, להפך היא מצויינת, אבל אני לא אבזבז כסף..אני מחכה לעברית... מרב תתני רשימה ענקית להפך זה מצויין אני אלך לספרייה עם רשימה גדולה אקח את כולם ואבחר כמה שמתאימים לי ומוצאים חן בעיניי.. אם את יכולה לרשום גם את שם המחבר\סופר... תודה רבה לך...

Moondust

New member
אם האנגלית שלך טובה, זה לא../images/Emo41.gif

בזבוז כסף, להיפך. עדיף שתקרא את המקור ולא את התרגום שבטוח יהיה פחות טוב מהמקור. והנה רשימה, גם עם שם הסופר: שבט דוב המערות - ג'ין אואל עמק הסוסים - ג'ין אואל ציידי הממותות - ג'ין אואל ערבות המערב (או מעבר, אני מתבלבלת לפעמים) - ג'ין אואל בשורות טובות - טרי פראצ'ט וניל גיימן המשחק של אנדר - אורסון סקוט קארד קול למתים - אורסון סקוט קארד קסנוסייד - אורסון סקוט קארד ילדי המחשבה - אורסון סקוט קארד מדריך הטרמפיסט לגלקסיה - דוגלס אדמס המסעדה שבסוף היקום - דוגלס אדמס החיים, היקום וכל השאר - דוגלס אדמס היו שלום ותודה על הדגים - דוגלס אדמס לא מזיק ברובו - דוגלס אדמס הקוסם מארץ ים - אורסולה לה גוין הקברים של אטואן - אורסולה לה גוין החוף הרחוק ביותר - אורסולה לה גוין

MAYA20

New member
רשימה של ספרים:

שבעת ספרי נרניה: 1) האריה המכשפה וארון הבגדים 2) אחינו של קוסם 3) הסוס ונערו 4) הקרב האחרון 5) כס הכסף 6) המסע בדורך השחר 7) הנסיך כספיאן שלושת ספרי המוסד: 1) המוסד השמימי 2) מוסד וקיסרות 3) המוסד האחר חוץ מזה יש את חמשת ספרי הארי פוטר כל סידרת מרגנית הם ספרים קלאסים יפים, כמו למשל הנערים מרחוב פאל וכ"ו. יש את הספרים של אורי אורלב. כשתסיים אותם נדבר. אם אתה רוצה לעלות או לרדת רמה יש גם שם ספרים טובים. באיזה כיתה אתה?

Moondust

New member
הנרניה שלך לא לפי הסדר...../images/Emo41.gif

1. אחיינו של הקוסם 2. האריה, המכשפה וארון הבגדים (טכנית הוא יצא ראשון אבל כרונולוגית הוא שני) 3. הנסיך כספיאן 4. המסע בדורך השחר 5. כס הכסף 7. הקרב האחרון דרך אגב, אני לא ממליצה במיוחד האחרון, כי די הגעיל אותי לראות איך הם מסלקים את כל הקלורמנים (COLORmen), ומקימים נרניה חדשה, "לבנה" ואירופאית ונטולה כהי עור...

icודליה

New member
בבקשה!

קודם כל, 'נשים קטנות'. נשמע לבנות? תסמוך עלי.... זה לא רק לבנות. אתה תידבק לספר מה גם שיש די והותר המשכים!
וגם, אם אתר רוצה הרפתקאות בארץ פנטסיה, בה הכל יכול לקרות, תקרא את הספר אחד המדהימים שקראתי 'הסיפור שלא נגמר'.
יש עוד ספר ממש יפה בשם חבורת הרפאים. אבל שכחתי מי הסופר... בכל מקרה לא נראה לי שאפשר להשיג אותו....
מקווה שעזרתי!!

אני עכשיו קורא את ....

חוות החיות ויש את 1984 - שניהם של ג'ורג' אורוול ויש את המדריך לטרמפיסט בגלקסיה - אחלה ספר !!!

icודליה

New member
הזכרת לי עוד 2 ספרים!!!!

קודם כל אני מכירה את המדריך לטרמפיסט בגלקסיה, אבל לא קראתי אותו - ניסיתי מזמן אבל התייאשתי
יש את האזרח י' שזה פשוט ספר קורעעעעעעעעע ויש את הסדרה של הוצא מהקשרו.... שזה נחמד. אוח! יש עוד ספר אבל אוף ספר ממש ממש ממש יפה על חיי ה היי-טק, ועל מישהו בשם ר'.. אוף מישהו מכיר?? שכחתי איך קוראים לזה!!!!!!!!

למעלה