עזרה ???

עזרה ???

שלום, אני אמא לתינוק בן שנה כמעט שסובל מאז לידתו מבעיות אזניים. חברה מהעבודה שמכירה מישהו שמתעסק באנרגיות, דיברה איתו עליי ועל בני והוא אמר לה שיש רוח של קרוב משפחה מת שנכנס לאנרגיה של הילד וגורם לבעיות אלו. האם זה נשמע לכם אמיתי ? מה ניתן לעשות ? תודה ולילה טוב.

I am a freak

New member
לא הבנתי את התיאור שלך.....

"רוח של קרוב משפחה מת שנכנס לאנרגיה של הילד וגורם לבעיות אלו." לא ירדתי לסוף דעתך.... (אני נשמע יותר ויותר כמו הנהלת הפורומים.... אמאלהההההה). מה זאת אומרת
הפריק.

A lost angel

New member
אולי הכוונה ל 'השפיע אנרגטית'..?

זה ייתכן, לדעתי. קרובים מניאקים.

I am a freak

New member
הבנתי.... אני חושב כמוך.....

לכי לאותו אדם שאמר לך את זה. ותבקשי הגנה. אולי הוא יוכל לעזור לך להגן על התינוק. הפריק.

קרנוש21

New member
קודם כל שובע טוב לך

ויש לי מישהי מדהימה בשבילך אבל מאזור הצפון אם תרצי תשלח לי מסר!

DrorCh

New member
אם הוא דורש תשלום אל תאמיני לזה

איך הוא יכול לטעון דבר כזה בלי לראות את הילד רק מרחוק ?!?! יש אלף ואחת סיבות רפואיות אבל כדי לאבחן חייבים לראות את הילד עצמו. זה נשמע לי כמו מישהו "רוחניסטי" שלא פרץ שום גבולות של חשיבה לגבי הדברים שמעבר אלא פשוט למד אותם בדיוק כמו שלומדים את הדברים הנתפסים, מתוך ספרים מאמרים הרצאות וכו' בטח הוא מתעסק למשל באבני אנרגיה כי לימדו אותו מה המשמעות שלהם ולא לבד הוא ניסה למצוא דברים ולתת להם משמעות לבד על סמך ניסויים מקוריים שלו. אני מקווה שאני לא פוגע בכל אותם "קוראים בקלפים" שלימדו אותם מה המשמעות של כל קלף או אלא שמאמינים באבנים אנרגיה ולימדו אותם מה מסמלת כל אבן או אלא שלימדו אותם איך עושים סיאנס זה פשוט נשמע לי כמו שקר שכיף ומעניין להאמין בו. אני לא טוען שרוחות לא קיימות אבל אני כן טוען שכדי להבין אותם צריך לפרוץ את גבולות החשיבה הקונבנציונלית ולא להתעסק ב"גימקים" שמוכרים בכסף ו"ידע" שמלמדים בספרים שנועדו בראש ובראשונה למכור ולעשות כסף בדיוק כמו שקיימת ישות עליונה נקרא לה אלוהים אבל חוקי התפילות הן שקריות

קרנוש21

New member
יש ויש אנא אל תכליל

ולגבי הכסף אני ידבר איתך בהזדמנות חייב לבקש לא חייב לתת

I am a freak

New member
אני לא חושב שאת צודקת...

בעיקרון- האמונה הרווחת אומרת שכדי שהטיפול יעבוד- המטופל צריך לתת למטפל תרומה, כדי לסגור מעגל של אור
אבל תרומה לא חייבת להיות
כסף
, בשבילי "סתם" "תודה" תספיק
הפריק.

קרנוש21

New member
אבל אמרתי שבהזדמנות אני ירחיב יותר

ומה אם זו הייתה הפרנסה שלך וזה הייעוד שלך וזה מה שאתה אמור לעשות בחיים בגלגול הזה? תחשוב על זה ויש פסוק במשנה אני ימצא את הפסוק ואני ירשום אותו וצריך גם לחפש את הפירוש המדוייק אבל בערך מה שהוא אומר שיש להעריך מה אנחנו עושים ולא להמעיט בערך של עצמנו ושל הגוף שלנו כי הגוף שלנו זה דבר יקר שלא ניתן לאמוד אותו בכסף או במשו ולכן אין לעשות טובות יש דרוש תמורה על כל מה שאנחנו עושים אני עושה מסג'ים וטיפולים לאמא שלי ונותנת מעצמי המון אנרגיה חיובית ומבקשת ממנה אייס קפה או חולצה או משו... וגם יום לאחר מכן אפשר לומר שאני "סובלת" כי בדרך כלל מי שאין לו אנרגיה נקייה אז האנרגיה הזו עוברת אלי ויוצאת ממני לדוגמא בשלשול או בהקאה למה מה קרה שאני יעבור את הסבל הזה חינם??? הא??. אני עושה כמיטב יכולתי לעזור לאמא שלי ואני משקיעה בה המון אנרגיה וזה לא חינם! אוףףף אין לי זמן להרחיב בזמן האחרון אני עובדת לומדת ועושה חיים

אני מציעה שתקחי את עובי לרופא

ורק אחכ תפני לכל מיני " מומחים רוחנים" למיניהם. שלכם חנה גונן

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

כאשר תלמדי לעשות למען האחר- אבל בצורה מושלמת וטהורה עד כמה שאת יכולה- לא יהיו תופעול לואי- כמו שלשולים והקאות. ואת תצליחי לעשות יותר ממה שאת מצליחה כיום. הודעה יפה, נהנתי לקרוא. הפריק
.

קרנוש21

New member
כנראה אתה עוד לא איפה שאני נמצאת

אין קשר בין אחד לשני יש לאנשים אנרגיה שונה וכאשר היא לא אנרגיה נקייה כמו שלך הגוף צריך לשחרר את זה ממך וטוב שכך והמשפט מהמשנה הוא "לחם בושה נהמא כיסופה" ואני פירסמתי בפורום חוכמת הקבלה לגבי פירוש מדוייק שלו אבל אין מה לעשות שוש צריך ללמוד להעריך את הגוף תרצה או לא תרצה לא סתם קיבלנו גוף ולא נשארנו אנרגיה או אנארף מה

אלטרנטיבה

בתחום הגוף והנפש יש מושג שקושר את הבעיות הפיסיות למצב רגשי/נפשי. בעיות באוזניים בגיל שלו יכולות לנבוע מהמצב בבית, האם מערכת היחסים בינך לבין בעלך היא כזו שלא מרימים את הקל זה על זו? פרט לעובדה זו, כל חיפוש פשוט באינטרנט בנושא גופנפש יעלה לך אפשרויות אלטרנטיביות נוספות שיסבירו את הבעיה. אני פה במסרים אם יש לך עוד שאלות.

למעלה