עזרה...

mirchell

New member
עזרה...

היום בערב יש לי פגישה עם קבוצת הורים שהם ועד הגן הפרטי שאני אמורה לעבוד בו בשנה הבאה כסייעת (אני לא גננת) ואודה מאוד למי שתוכל למסור לי את האיפורמציה הכה-חשובה על זכויותיי מבחינת תנאי-שכר תנאים,חופשות,עלות-נסיעות,מחלה? מה מגיע לי?

mirchell

New member
PLEASE? צריכה את עזרתכן...

מ ק פ י צ ה אודה לעזרתכם בהקדם...ולפני הפגישה...חשוב לי ודחוף לי...

חניני

New member
mirchell שלום

תנאי השכר של סייעת בגן פרטי: משלמים לפי שעה , שנה ראשונה ,שנת ניסיון, ללא התחייבות, מחיר לשעת עבודה, בסביבות ה- 18 שקל לשעה(אם איני טועה)והעבודה היא למשך שנת לימודים אחת וללא התחייבות להמשך... מה שאת יכולה לנסות לבקש. שבמידה ואת עובדת ביום מעל ל-8 שעות תשולם לך השעה כשעה נוספת (שזה מעט יותר). אגב החוק מחייב 8 שעות עבודה אם עבדת באותו יום שעה נוספת יש לשלם עליה תוספת של עבודה נוספת. כל ניסיון לדבר על מספר שעות גלובאלי לשבוע שבתוכם ולהמנע מתשלום שעה נוספת הוא לדעתי לא חוקי (יש מקומות שעושים את זה) למתחילים יש בעיה גם עם פנסיה, המעסיק יכול להחליט על קרן פיצויים וגם לא ישר מההתחלה... נסיעות:בתוך העיר משלמים בדרך כלל עלות כרטיס חודשי חופשי..אם את עושה ליווי בהסעה אז אין מחוייבות לתשלום עבור נסיעה אבל יש תשלום על ליווי.... מה שכן, אם הועד הוא המעסיק, תבקשי למען הסדר הטוב, השקט... כתובת אחת שאליה את פונה והיא פונה אליך בכול הקשור לתנאי עבודה, חופש וכו'.., אחרת זה מתכון לבלבול וצרות.."אז אני אמרתי לו והוא אמר לי"... ואולי גם הסכם כתוב שמקובל על שני הצדדים. מקווה שעזרתי לך מעט.. השוק מוצף ויש הרבה קופצים על כל מקום עבודה ושיהיה לך בהצלחה

angel10

New member
הגננת בגן של בני (גן הורים)

מקבלת 28 שח בשעה ויום חופשי בשבועיים בתשלום, וחצי מחופשות משרד החינוך בתשלום, מבטחים וביטוח מנהלים. בשנה הבאה תקבל יום חופשי בשבוע בתשלום. אני יודעת שבקיבוצים בסביבה משלמים כ- 30 שח לשעה. אני גננת משרד החינוך והמידע שיש לי הוא מהידוע לי שנעשה בישובי הסביבה.

angel10

New member
סליחה- מה שכתבתי הוא לגבי גננת

כל מה שחני כתבה נכון לגבי הסייעות שאני מכירה, השוני היחיד הוא במחיר לשעה: באזור שלנו משלמים בין 21-24 שח לשעה לסייעת בגן פרטי

mirchell

New member
מה לגבי מחלה?

מה גבי היעדרות כתוצאה ממחלה? ומה לגבי חופשות -חג? מה מגיע לי אז?

mirchell

New member
מי מתנדבת ליידע אותי

בעניין השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת?

חניני

New member
מחלה? לפי החוק.

החוק מגדיר כמה ימי מחלה זכאי עובד.כך גם לגבי חופשות וחגים. יש הבדל בין גנים של משרד החינוך וגנים פרטיים. ישנם גנים בעיקר פרטיים ומעונות יום, העובדים בכל החופשות להוציא יום אחד בחופשת סוכות ועוד יום בחופשת חנוכה ובחול המועד פסח. עובדים ביולי מלא ובחודש אוגוסט עובדים כ-10 ימים ויוצאים לחופשה של כ- שבועיים ואז הערכות לקראת השנה החדשה. נראה לי שכדאי שתבדקי את כל הפרטים עם ההסתדרות או עם מי שמתמצא בכל הפרטים. את יכולה גם להקשיב להגיד רגע חושבים ואז להתייעץ ולהחליט.... שיהיה בהצלחה

mirchell

New member
תודה על התגובה

בהחלט לא אסכם כלום , לפני שאחשוב על ההצעה שאשמע.

למעלה