עזרה... ;)

N i X

New member
עזרה... ;)

חברי פורום יקרים, היום מרוב שעמום וזה שהטמפ' קצת ירדה לי מ39 לרק 38 וקצת, (אני במיטה מאז יום רביעי, ולא במובן המשמח של הביטוי ;) ) החלטתי להמשיך לעשות את הגלריה שלי, לצורך זה אני צריך לכתוב סקריפט שיטפל בחיבור\ניתוק משתמשים (login/out), אני רוצה שיהיה אפשר לעשות לסקריפט, גם include, וגם שיהיה אפשר לגשת אליו ישירות ולהתחבר. הנה מה שעשישתי: http://raven.nix.org.il/~yury/user.phps אבל משום מה התנאי:
if ($_POST['submit')​
אף פעם לא מתקיים, ותמיד הוא הולך לי לelse, והפלט שאני מקבל זה הform ואת ה "No post?"... אני בטח מפספס משהו קטן, או שהתחרפנתי לגמרה מהמחלה ושכחתי איך עושים משהו בPHP... (אגב, הסקריפט לא ממש מוכן עדיין, אז הוא דיי דפוק ;) אל תשימו לב ;) ) תודה מראש לכל העונים ;)

N i X

New member
ראו את ההודעה הזאת כלא רלוונטית...

זה סתם באגים בדפדפן ההמסריח הזה, צריכים לשנות את השם שלו ל konquerror איזה באג מסריח, אם לוחצים etner, במקום על הכפתור של הsubmit, הוא לא מוסיף את השדה של הsubmit!@#$

Megapuzik

New member
האמת שזה באג

כללי, לא רק דפדפן מסויים (אחרת אין הרבה למה הוא עבד גם באקס' וגם במוזילה P:). הגיוני שזה באג בPHP (שדווח על ידי וכנראה עוד כמה אנשים אחרי הדיון בguides לפני כשנה ועדיין לא נפתר) או סתם בעייה כללית בתפיסה של עיבוד טפסים בדפדפן.

orenphp

New member
כולם להכנס...

דבר ראשון, חשוב מאוד להקפיד על כמה נושאים בPHP: 1. לכתוב בראש כל עמוד את
error_reporting(E_ALL);​
על מנת שתוכלו לעקוב אחרי כל באג בעת הparsing של העמוד. 2. כשבודקים האם משתנה קיים, צריך לבדוק את זה עם isset.
if (isset($_POST["username"])) { //do x }​
הוא היה זורק לך שגיאה במידה והיית מריץ את הסעיף ה1. בקשר לשאלה שלך: בד"כ בודקים האם אחד ממשתני הטופס קיים - לדוגמא שם המשתמש, ולא submit (בדיוק בגלל הבאג שקרה לך). אם היית בודק את זה ככה:
if (isset($_POST["name"])) { }​
אז לא הייתה בעייה. תרגיש טוב!

למעלה