עזרה!!

amitooshacham

New member
עזרה!!

אבא שלי קנה לי את הסופרסטאר ביפן, הוא לא חשב על זה שהמשחק ביפנית! יש דרך לשנות את השפה לאנגלית במקום?? קשה נורא לשחק ביפנית

LOLLLL אני חושב שאיפשר!!!

אם המשחק נרכש ביפן, רוב הסיכויים שאין אופציות להחליף לשפה אחרת! יש מדינות כמו הולנד, גרמניה ואפילו שבדיה, שהחברות שמביאות את המשחק מתרגמות אותו ופשוט מוציאות לחנויות אך ורק את הגרסא המתורגמת ולא האמריקנית. אבלללל!!!! אתה יכול לבדוק את זה! כשמכניסים את הסידי בפעם הראשונה בשביל להתקין, הוא אמור לשאול באיזה שפה להתקין ויש רשימה. אם לא היתה אפשרות כזאת וזה ישר התקין, אז אין לך אפשרות.

amitooshacham

New member
לא הייתה אפשרות כזאת.. ../images/Emo7.gif

מה אני אעשה?? אי אפשר לשחק ביפנית.. ואי אפשר להחליף את המשחק

תשמעי!נראה לי

שכשאת מתקינה את המשחק,(מכניסה אותו לסידי)הוא נותן לך אופציות...תבדקי אם יש שם"אינגליש"ותלחצי על זה ואז תתקיני(ככה זה אצלי)ואם זה לא עובד לך אז אני לא יודעת מה לעשות...תקני אולי אחר (בארץ)כי אני לא יודעת איך אפשר אחרת לעזור....סורי.... בהצלחה....

זה מזכיר לי

שפעם שיחתי עם הפלאפון שלי ואז כזה הגעתי לשפות ורציתי לראות איזה יש אז ראיתי שיש יפנית ואז בטעות לחצתי על אישור!!! והכל ניהיה ביפניתת!!! גם המספרים! התפריט! השעה! LOL למזלי זכרתי איך מגיעים לתפריט בעל פה וכמה צריך לרדת עד שמגיעים לשפה ואז החזרתי חחחח בקיצור! או תשקנה את הסופרסטאר שוב ובכאן בארץ או שתלמד יפנית!

amitooshacham

New member
זה מייאש...

רציתי להזמין עוזרת לנקות את הבית, במקום זה הזמנתי בטעות מכבי אש ושילמתי להם 100 על זה שקראתי להם סתם...
זה ממש מעצבן.. אני לא מבין שום דבר, אני עדיין בלי סוכן, אין לי מושג איפה מקליטים כל מיני דברים, ואין לי אפילו חצי כוכב!! באסה לקנות חדש אחרי שקניתי כבר אחד.. ואי אפשר להחליף אותו.

ettyshp

New member
אמממממ

תבדוק מזה כל דבר ותרשום לך... זה יהיה לך הרבה יותר קל

adva g

New member
זה באמת מבאס...

קרה לי משהו דומה, כשרציתי להתקין את התוספת "מסיבת השנה" וקיבלתי דיסק צרוב מידיד של אחותי, ופתאום נהיה לי סימס ברוסית! אחרי נסיונות לשנות את זה, התייאשתי והשגתי דיסק מקורי (ואפילו יש כאן מוסר השכל חינוכי!). בכל מקרה, אם אי אפשר לשנות, אתה יכול לקנות חדש בארץ או- אם אתה יכול לחכות וזה לא דחוף לך- תחכה שתצא תוספת חדשה אחרי הסופרסטאר- ןאז תתקין מחברים את הסופרסטאר ותשתמש בדיסק של התוספת החדשה (בטח תצא עוד כמה חודשים, אבל אם אתה יכול לחכות...). מצטערת בשבילך, זה באמת מבאס...

adva g

New member
כרגע היא התוספות האחרונה

בטוח תצא עוד כמה חודשים תוספת חדשה. השאלה היא אם יש לו כוח לחכות עד אז...

M ShadY

New member
חחחחחחחחח...

אדווה, גם לי יש ת'סימס ברוסית הזה, פשוט היית צריכה לעשות ת'אפשרות השנייה ואז זה היה מתקין לך באנגלית
.

adva g

New member
באמת? M ShadyY

קוראים לזה סימס five in one, כלומר סימס יחד עם כל התוספות, וכל ההתקנה הייתה לי בג'יבריש ולא יכולתי להבין כלום. מוזר שבכלל הצלחתי להתקין את זה. אני לא ראיתי עוד אפשרויות, אבל בעצם, גם אם היו- לא הבנתי מה כתוב שם... זה הסימס שיש לך?

M ShadY

New member
זה היה עם זאב כזה?

עם עברית הפוכה כזאתי? אם כן, אז זה מה שיש לי. חוץ מהעובדה שזה ליווין לארג' יחד האוס פארטי...

למעלה