עזרה

בקי4

New member
עזרה

האם משהוא מכיר אתר שניתן למצוא בו מילים של שירים עבריים?

italtal

New member
תראו מה מצאתי באחד האתרים האלה

גברת פלפלת מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה. אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה. זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא, פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי: "מה עם פלפלת? יש בה, יש בה משהו מוזר" בסוד ספרי לי, כפית קסמים שלי, למה רק לי? למה, למה רק לי? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה.

italtal

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועוד אחד

הקטקטים בואו נעוף יחד טרילילי-טרללה-טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק רק אל תשכחו לקחת טרילילי-טרללה-טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז ואו נעוף יחד טרילילי-טרללה-טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ טים "טיפ טיפ" ואת חברה הטוב טיפטיפון "טיפטיפון" והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום טרללה -טרללה-טרילי טרללה -טרללה-טרילי טרללה -טרללה-טרילי טרללה טיליילילי

italtal

New member
ועוד.....

נילס בוא, נילס, בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף הו, נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו, נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים בוא, נילס, בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח, אל האור והתכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא, נילס, בוא נראה איך הכל שונה מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס, בוא איתנו בוא רק הלאה, הלאה עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא, נילס, בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא, נילס, בוא לעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף

orian24

New member
../images/Emo79.gifמשהו מכיר אתר לשירים בלועזית??

שמיצית בטח יודעת...את כאן?

ריקי5

New member
בשביל שירים באנגלית../images/Emo79.gif

אם זה שיר באנגלית נכנסים למנוע חיפוש כמו גוגל למשל ומקלידים את שם השיר בגרשיים ("....") + lyrics או שורה מהשיר ומוצאים את מילות השיר במהירות הבזק. ותודה לשמיצית וגם ל-f i x e l שחלקו איתנו את המידע הזה באחד משירשורי שירי חתונה .

חסונוס

New member
מישהו יכול לעזור לי עם המילים

של I SEE YOUR TRUE COLORS חשבתי שזה של סינדי לאופר אבל לא מצאתי אותו ואני כבר לא בטוחה..

gilliron

New member
נסי את

פיל קולינס חוץ מזה מצאתי גם שזה בפסקול של "save the last dance" מקווה שעזרתי

DD23

New member
המילים של True Colores

בבקשה השיר True Colores בביצוע של סינדי לאופר... Artist: Cindy Lauper Song: True Colors You with the sad eyes Don't be discouraged Oh I realize It's hard to take courage In a world full of people You can lose sight of it all And the darkness inside you Can make you feel so small But I see your true colors Shining through I see your true colors And that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful, Like a rainbow Show me a smile then, Don't be unhappy, can't remember When I last saw you laughing If this world makes you crazy And you've taken all you can bear You call me up Because you know I'll be there And I'll see your true colors Shining through I see your true colors And that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful, Like a rainbow

למעלה