עזרה

זוג חדש

New member
עזרה

בנות צריכה את עזרתכן - המומחיות אני אחרי איקאקלומין החודש ביוץ ב- 16-17.05 (לפי מעקב זקיקים) ב- 25.05 עשיתי בדיקת פרוגסטרון בקופ"ח מכבי ולהלן התוצאות: פרוגסטרון 124.7 0.48-4.45 FOLLICULAR 10.62-81.28 LUTEAL 2.32 > POSTMENOPAUSAL PREGNANT FEMALES 35.68-286.2 1 TRIMESTER 81.25-284.3 2 TRIMESTER 153.9-1343 3 TRIMESTER אודה לתשובתכם המהירה - אם תדעו לענות לי הרופא שלי יוכל לענות לי רק בערב ולא נראה לי שאני יכולה לחכות. תודה, תודה, תודה. ביקשתי כח ואלוקים נתן לי קשיים לחשלני. ביקשתי חוכמה ואלוקים נתן לי בעיות לפתור. ביקשתי אהבה ואלוקים נתן לי אנשים עם בעיות לעזור להם. לא קיבלתי שום דבר ממה שביקשתי-אבל קיבלתי כל הנחוץ לי!

אפרסקה

New member
אין לי מושג אבל מתה מסקרנות ../images/Emo9.gif

מקווה בשבילך שאלו מספרים טובים. מה זה ה-pregnant females הזה שמסתתר לו שם באמצע? אני מניחה שזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע, כי אם אז לא הייתי שואלת... אבל אולי??? הלוואי! מחזיקה לך אצבעות

זוג חדש

New member
אולי זה בכל זאת פשוט

למרות שאני לא רוצה לצפות סתם זה נראה שבשליש הראשון צריכה להיות תוצאה בין הערכים 35.68-286.2 ואז אני בפנים.... אבל אם זה לא כזה פשוט ... בשביל זה אני צריכה את עזרת המומחיות והרופא שאני אוכל לדבר אתיו רק בערב עכשיו אני מתה מסקרנות והלב שלי פועם בטירוף! תודה רבה לך בכל אופן

זוג חדש

New member
תפסתי את הרופא - אחרי תחנונים

הוא אמר לי שזה אומר שהיה ביוץ מצויין - הוא עכשיו מחכה לאיחור. אז עדיין אין מה לשמוח, אני מחכה ליום א' אם עד אז אין זכר לווסת - בדיקת הריון - דם או ביתית אבל בדיקה. אבל בכל זאת אשמח לשמוע תגובות של בנות מנוסות

לא מטמחית אבל...

הערכים של הפרוגסטרון מראים בוודאות שהיה ביוץ!!! השאר... אולי מישהו אחר יעזור לך!

מהבנתי האישית

רק התוצאה של הפרוגסטרון היא שלך וכל השאר הם הטווח של התוצאות המצופות בשלבים השונים של המחזור כדי לעזור לנו ולרופאים להבין את התוצאה. ולכן 124 מעיד שהיה ביוץ (כל תוצאה מעל 20 מעידה על כך) אבל לא מנבא עתידות ולא ברור עדיין אם את בהריון. שאר המדדים: ביוץ=follicular שלב לוטאלי=מהביץ עד המחזור=lutel שלב לאחר קבלת הוסת=postmenopausual והטרימסטרים הם תוצאה לנשים שבהריון. מכיוון שאני ואת ממש מתואמות ביום גם אני עשיתי בדיקת פרוגסטרון באותו יום והתוצאה היתה 54.2 וגם אני מחכה איתך ליום ראשון הקרוב ומצפה לבשורות טובות בשביל שתינו

זוג חדש

New member
תודה רבה לכולן - אכן אני מחכה

ליום א' שלא תגיע הווסת ואז - לבדיקה. מבטיחה לעדכן

זוג חדש...

בחודש שעבר עשיתי בדיקת פרוגסטרון לאחר הביוץ שהראתה 22.5 או משהו כזה ונורא התאכזבתי כי זה אומנם נחשב ביוץ אבל לא להיט..... שבעה ימים לאחר מכן היו 2 פסים.... אז הכי חשוב לשמור על אופטימיות! מאחלת לך הצלחה רבה ומפזרת אבקת הריון!

למעלה