עזרה

BaR 14

New member
עזרה

אני לא יודעת אם ראיתם את ההודעה הקודמת שלי... אבל זה לא משנה אז זה הולך ככה: אני בת 14 ואני מרגישה שאני נמשכת עד כדי התאהבות בחברה הכי טובה שלי... העלתי את הנושא על הפרק והיא בסדר גמור עם זה... אני לא יודעת אם היא נמשכת אלי חזרה ואני לא יודעת איך לדעת... אני מנסה להתחיל מגע, אם זה בחיבוק או סתם להחזיק ידיים אבל לפעמים אני מרגישה שהיא נרתעת ממני... אני מאוד פתוחה ואין לי בכלל בעיה עם הקטע הלסבי אבל אני במצוקה נפשית קשה כי אני ממש רוצה להיות איתה ומצד שני לא להרוס את החברות, אני מפחת להתחיל איתה או לנסות לנשק אותה מפחד שהיא תבהל... תענו לי בהקדם בבקשה והקיפוד לא מעשן....
=רצח!!!
לראשות הממשלה!!!! בר

adiko

New member
תקראי אני מקווה שעזרתי...

סבבה אין שום בעיה עם זה שחברה שלך בסדר ועם ועוד יותר סבבה עם זה שאת נמשכת לבנות אבל תראי ברגע שזה עולה על הפרק והאי מודעת לזה שאת נמשכת אלייה וכמו שהגדרת עד התאהבות עם כל הקבלה והסבבה בעניין האי בתת מודע שלה אכן נרתעת ואת יכולה להבין את זה... אל תלחצי עלייה יות רמידי כי היא ממש תירתע ותברח זה וא טבע האדם עם מצבים מלחיצים... תני לה את הזמן שלה ובכלל עם עצמה וגם עם עצמך אל תראי את זה כסוף העולם ... בכל אופן הנקודה היא בלי לחץ הכל ילך ותראי אם היא לא מראה משיכה הדדית אז תביני לבד שהיא לא בקטע...

BaR 14

New member
סבבה תודה...

תודה רבה... אני אשתמש בעצתך (=^_^=)
מה זה הדבר הזה?!
בר

אי הסכמה קטנה...

ואם החברה עצמה גם מאוהבת בה? האם גם אז היא צריכה להתרחק ממנה? תראי - קשה לדעת כי אני לא מכיר את חברה שלך ואת צורת ההתנהגות שלה לידיך, זה עניין טקטי קודם כל. אם היא נראית כמתעניינת ומשתפת פעולה, נסי ללכת על זה... אם ניראה שלא או שאת מתקשה לדעת - זו החלטה שלך האם להעמיד את הקלפים על השולחן, לספר לה ולראות איך היא מגיבה. או שלנסות להמשיך ולקוות שמתישהו היא תפתח עניין או שמתישהו את תאבדי אותו. בכל אופן, גם אם את מנסה והיא דוחה אותך. או אפילו קורה ביניכן משהו ואח"כ היא מתחרטת. זה לא סוף העולם ואל תילחצי. אם זה קורה, דברי איתה ותסבירי לה את מה שאמור להיות ברור לה: התאהבת בה, ניסית, לא הלך. את מקבלת את זה שהיא לא רוצה. את רוצה להמשיך להיות חברה שלה. ומן הסתם לא תעשי משהו שהיא לא רוצה שתעשי. ייתכן ובזמן אחר-כך תחושו קצת אי-נחת, אבל זה יעבור במידה והחברות חזקה...

BaR 14

New member
היה משהו כזה...

אמרתי לה שהכרתי ילדה עם הבעיה שלי והיא הייתה מאוד תומכת ומסכימה... גם לה אין בעיה של גועל כי היא פעם אמרה לי שהיא רוצה נסיון כזה... אני לא יודעת אני מקבלת מסרים מבלבלים ממנה פעם ככה ופעם ככה. אני ממש מפחדת לאבד אותה ולעשות טעות מטומטמת שתהרוס הכל... שתינו ילדות מאוד ליברליות ועם מלא בטחון עצמי ומקבלות כל אחד לחברה שלנו. אני לא לוחצת עליה אבל אני כן מנסה להתחיל מגע אם זה ביד או להסתכל בעיניים... כל דבר שמושך אותי אליה. אני לא יודעת איך לגלות אם היא גם חושבת ככה עלי... אוףףף איזה מכה הדבר הזה...
שולטים!!! בר

Xumium

New member
האם היא גם לסבית?

השאלה היותר גדולה היא האם היא גם לסבית, זה יכול להיות קצת מסוכן ופוגע אם את מאוהבת בה והיא סתם רוצה אותך בשביל "ניסיון" (במילים עדינות). לדעתי את קודם צריכה לשוקל אם היא רוצה אותך לקשר יותר עמוק מאשר סקס (או מה שלא יהיה)...

BaR 14

New member
לא ממש אכפת לי...

אני רוצה להיות איתה ולא משנה לי אם זה בגלל הניסיון... לא בטוח שגם אני לסבית... זה יכול להיות משהו של גיל ההתבגרות כמו שהבנתי ךחלידגכלךחסבהת!!!!

Sonata Of Tears

New member
"משהו של גיל ההתבגרות"

זה דיי משפט שאומרים אנשים שפשוט לא רוצים להשלים אם המניות שלנו אז הם מנחמים את עצמם בזה שעוד כמה שנים זה יעבור זה בולשיט וזה וורוד

למעלה