עזרה......

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
עזרה......

יש מישהו/י שיכול/ה להמליץ על אתר של חנות פרחים בברלין שיש לה אתר (באנגלית) ויכולה לבצע משלוח של פרחים? ראיתי את WWW.FLOWERS.DE אבל החנות במינכן. יש לידידה שלי יום הולדת ביום שישי הקרוב ואני לא יכול להגיע ליום הולדת שלה(זוהי האוניברסיטה שאשמה), אז חשבתי על פרחים.

Sparker

New member
אמריקאים מעצבנים...

היו חייבים לקרוא לאיזה 5 ערים שלהן בשם "ברלין"
גוגל חירפן אותי סופית... ועוד תכננתי לשים לך את התמונה הזו
בכל מקרה... מצאתי רק את החנות הזו... הייתי מציע לך ללמוד גרמנית...
שיהיה בהצלחה בכל מקרה...

Jemand

New member
הידעת?

בעולם, 48 מקומות ישוב בשם "ברלין". העיירה הכי קטנה בשם ברלין נמצאת בדקוטה הצפונית ואוכלוסיתה מונה 48 נפש!

Jemand

New member
שוב אבל,

אבל אני טוב בזוטות, ואף פעם לא קניתי פרחים לאף אחד! קטונתי.

snup

New member
תודה....

הייתי חייב לומר לך תודה על המאמץ והעזרה, וזה נכון שגוגל מגלה שהאמריקאים מעצבנים אבל בכל זאת הוא עזר(גוגל) כי מצאתי כמה אתרים נחמדים, שיכולים לעזור. http://www.proximedia.com/web/10000072001.html http://www.blumen-koch.de/index2.html חשבתי שמישהו שנמצא בברלין יוכל לתת המלצה אישית על חנות מסוימת. בכל זאת -

שורו הביטו וראו!

יש דבר כזה שנקרא "אינטרפלורה". אפשר לשלוח פרחים מכל מקום בעולם, לכל מקום אחר בעולם מכל חנות שחברה בארגון אינטרפלורה הנ"ל. נכנסים לחנות פרחים בת"א, טוקיו, מינכן אוכל מקום, שבחלון הראווה שלה מופיעה מדבקה עם הלוגו של אינטרפלורה, מזמינים זר, משלמים והזר יישלח מחנות חברה אחרת בעיר של הנמען. לא פישפשתי ממש באתר שלהם, אבל ייתכן ואפשר גם דרך האתר. האתר מצורף בזאת.

sagilgul

New member
לא כדאי להזמין דרך אינטרפלורה

בתור אחת שעבדה בחנות פרחים שעשתה גם הזמנות מאינטרפלורה, אני ממליצה לא להתקרב לזה כי כמות הפרחים שמקבלים זה אפילו לא שליש הכסף ששילמתם על הפרחים. הכי טוב זה להתקשר לחנות פרחים בעיר שבה אתם מעוניינים לבצע משלוח ולבקש מהם לבצע את המשלוח עבורכם.

סנדייז

New member
../images/Emo31.gifלא להתקרב אל אינטרפלורה

שלחתי דרכם זר פרחים ליום הולדת של חברה הזר היה מאכזב מאוד(כמות הפרחים עלובה ופרחים בסוף דרכם). הכסף ששלמתי עליו לא היה שווה את הזר.

snup

New member
יקר....

אינטרפלורה יקרים עד להחריד..... סתם זר נורמלי מישראל לברלין - 350 ש"ח(בסביבות 70$ פלוס), וזה לא מחייב שזה זר טוב, כך שעשיתי עבודת רקע אבל מן הראוי שאומר
על העזרה

למעלה