עזרה

gbenzvi

New member
עזרה

שלום אני בן 32 התחלתי את הלמודים בשלב די מאוחר בחיי והיום אני בוגר תואר ראשון בתקשורת , אני מאוד מרוצה מתחום הלימודים שבחרתי וחיכיתי לסוף הלימודים על מנת להתחיל לעבוד בתחום הטלוויזיה או הרדיו כי אלו תחומים שתמיד עניינו אותי ותמיד רציתי לעסוק בהם ומעבר לכך אני יודע שאני אהייה טוב בהם. לפני הלימודים ובמהלכם תמיד עבדתי במשרות חלקיות כי הייתי במקביל במסגרות של למודים והיום אני מרגיש די מבואס כי להגיע למקומות עבודה הנ"ל מאוד קשה למרות שאני מכיר מספר אנשים מהתחום אבל כל הזמן אומרים לי שמקצצים ולא ממש מקבלים עובדים חדשים ואם יהיה משהו אז יצרו איתי קשר , ואני מרגיש אחרי שלמדתי הרבה שנים שאני נאלץ כרגע להתפשר ושוב לחזור לעבודות כמו שרות לקוחות ומכירות וזה מבאס אותי לגמרי , למשהו יש עצה איך לעזור לי להתמודד עם זה.

רגע אחד

שלום בן - צבי ברוך בואך ! כמה שאלות לפני שנרוץ לעצות ורעיונות כלליים. איך אתה מגדיר את הייחודיות שלך ? ספר בקול רם על הצדדים החזקים שלך. ממה הכי נהנית בלימודים מה היה החלום שלך ? לאיזה עבודות תקשורת אתה מוכן מבחינה מיקצועית ומה יש לך להציע שם ? ספר על פידבקים מחזקים שקיבלת בלימודים. תודה על השיתוף, אמיר דרור

gbenzvi

New member
תשובה לאמיר

היי אמיר מה שלומך אני חושב שאני מאוד תקשורתי עם אנשים, אוהב לארגן , אוהב לתת מעצמי טיפוס הומני מאוד וגם מעט רוחני , עדין ושקט אבל אסרטיבי החלום שלי תמיד היה מגיל קטן לעבוד ברדיו או בטלוויזיה להתחיל מאחרי המצלמה כמו תחום ההפקה לדוגמא ואולי בשלב מסויים לעבור לפרונט גם החברה שלמדתי איתם אמרו כל הזמן שאני מתאים לסוג עבודה שכזו הכי נהנתי בלימודים מסדנאות אולפן טלוויזיה והפקה ברדיו של המכללה העניין הוא שבתחומים האלה נראה לי שצריך קשרים ורק זה מה שיעזור תודה מראש , בן צבי

כייון בחיים

להתחיל מאחורי הקלעים ולעבור מתישהו לקידמת הבמה. זאת באמת האסטרטגיה הנכונה לך ? מה מעכב אותך מלהתייצב היום מול המצלמה, עם המקרופון, הטייפ או הנייר ביד ? נשמע לי שתמיד יהיה קשה להיכנס לאור הזרקורים, התחרות שם אמנם אגרסיבית, אבל אם לשם אתה מיועד ללכת, לך על זה היום ! יחד עם זאת, אם כמו שאתה מעיד על עצמך, בנתינה אתה מעוניין, בדיאלוג בין אישי בעבודה, יתכן וכישורי התקשורת הטבעיים, והמיומנויות שלמדת יכולים לקחת אותך להרבה מאד תחומים אחרים שם תוכל לפרוח. מה שלמדת תמיד יוכל לעזור לך - איש לא יקח ממך זאת, יחד עם זאת תמיד חשוב לברר לא רק את חלום הילדות אלא היכן באמת מצויות המטרות הגבוהות והיכן תוכל לממש את הייחודיות שלך ולהמשיך להתפתח. בהצלחה, אמיר דרור

gbenzvi

New member
המשך

היי אמיר שדיברת בתשובה הנ"ל על תחומים אחרים אתה יכול לתת דוגמאות. בנוסף האם הסדנא שאתה מקיים יכולה לעזור בתודה מראש והמשך יום נפלא

הנחישות לצמוח

כוחות שאתה מזהה - תקשורתי, אוהב לארגן, הומני, אוהב לתת יכולים לבוא לידי במגוון רחב של מקצועות הדרכה והנחייה, בתחומי יעוץ וטיפול. אפילו הוראה. הדבר החשוב זה לא להיכנס לחשיבה סטריאוטיפית כדי לא לפסול על הסף תחום בגלל שפעם היכרת מישהו במקצוע והוא עצמו, באישיותו, דחה אותך. תהליך החיפוש אחר תחום העיסוק שבאמת מחולל הזדמנויות להתפתח ומאפשר מימוש עצמי מלא - התהליך הזה אין לו נוסחה קבועה והוא ניזון מההחלטה הפנימית להגשים משהו אישי. לא ללכת לעבודה רק כדי לעשות v . ללכת ולהרגיש שאתה מקבל, שאתה מביא לידי ביטוי את עצמך ולומד כל הזמן. מבחינת הסדנה - אלא התכנים. תסתכל גם על במאמרים על "תקיעות" בהצלחה, אמיר דרור

למעלה