עזרה -

Kimbal1

New member
עזרה -

זקוק למראי מקומות וציטוטים של הקטעים הכי "סקסיים" וגסים במקורותינו. הנחיות של חז"ל בנוגע לתשמיש, תיאורים עסיסיים וכדומה. תודה קימבאל

אולי זה לא מספיק "עסיסי"...

אבל משפטי הסיכום של הקטע, פשוט גדולים!! (סנהדרין פרק ח דף עה,א ) מעשה באדם אחד שנתן עיניו באשה אחת והעלה לבו טינא. ובאו ושאלו לרופאים ואמרו אין לו תקנה עד שתבעל. אמרו חכמים ימות ואל תבעל לו. תעמוד לפניו ערומה ימות ואל תעמוד לפניו ערומה. תספר עמו מאחורי הגדר ימות ולא תספר עמו מאחורי הגדר. פליגי בה רבי יעקב בר אידי ורבי שמואל בר נחמני. חד אמר אשת איש היתה וחד אמר פנויה היתה. בשלמא למאן דאמר אשת איש היתה שפיר. אלא למאן דאמר פנויה היתה מאי כולי האי רב פפא אמר משום פגם משפחה. רב אחא בריה דרב איקא אמר כדי שלא יהו בנות ישראל פרוצות בעריות. ולינסבה מינסב לא מייתבה דעתיה כדרבי יצחק דאמר רבי יצחק מיום שחרב בית המקדש ניטלה טעם ביאה וניתנה לעוברי עבירה שנאמר (משלי ט) מים גנובים ימתקו ולחםסתרים ינעם:

boaZone

New member
עברו לפחות 6 שנים מאז הפעם

האחרונה שקראתי פסקה גמרתית, ובארמית שוטפת... And people, i still got it! למעשה, זה הגיע לרמה של נוסטלגיה
ולגבי פסקת הסיום, לביאה בסוף השבוע היה טעם נפלא, עכשיו ברור לאיזה צד זה משייך אותי...

מענין,

מה תעשה עם זה? את מראה המקום אני לא זוכר, אבל בקשר לשמשון הגבור יש לחז"ל המון דברים מענינים. למשל, כאשר הבחור היה גומר הוא היה משפיך כמעין המתגבר. ועוד, מרָב אונו לא היתה אשה שיכלה לשאת אותו. איך בת הפלשתים הראשונה ודלילה הסתדרו- פרח לי מהראש. וכאשר הפלשתים כלאו אותו והוא טחן בבית האסורים- הרי שאליבא דחז"ל הוא לא טחן שם דגנים אלא.. נחשת, את נשותיהם של הפלשתים שהיו מביאים לו אותן על מנת שתתעברנה ממנו ותלדנה יפיופים כמותו. POLNYY ATAS...

rigoletto111

New member
זה בטח לא נכון

סלקא דעתך שמישהו שהעבודה שלו היתה להזדיין עם נשות הפלישתים היה מתאבד?

Kimbal1

New member
זוג חברים שלי....

זוג חברים שלי מתחתן- העניין הוא שהם מתחתנים בקפריסין ורוצים אחר כך לעשות "כאילו" חתונה ולמתוח את החברים והמשפחה. אני אמור להיות הרב העורך את ה"טקס" שמן הסתם לא באמת יתנהל לפי כל הדקדוקים. ה"רב" אמור לדבר קצת שטויות לא רלבנטיות, להמציא קטעים בטקס שלא קיימים, לצטט ציטוטים שלא היו ולא נבראו וכדו' ולפיכך אני זקוק גם לקטעים הגסים ממקורותינו. קימבאל

MAYA20

New member
ככתוב בדברים פרג קכ"ג פסוק ח':

"ויאמר משה אל פרעה שלח את עמי!! ויען פרעה: לא רוצה! ויאמר משה: איך אתה מדבר יאאא ערס?! ויען פרעה: סליחה... ויאמר משה: מה סליחה?? תתפשט!, וגם שלח את עמי. ויען פרעה: וואט אבר."

למעלה