עזרה

ROCK X

New member
עזרה

אז ככה אני בן 24 ובצבא קבע . הבעיה שלי שיש לי צלקת בחזה-מאז גיל 5 האם יש דרך להוריד אותה ? כמה עלול לעלות לי כזה טיפול ובמה הוא כרוך? מה תופעות לוואי וכדומה בתודה, אלון

סינים, מוקסה??????

האם נכון שבטכניקה מסוימת עם טייגר וורמר אפשר לרפא צלקות? (אלון, סליחה שתפסתי טרמפ על השאלה שלך, אבל אולי ככה נקבל תשובה).

avorly

New member
צלקות-

להוריד?!- רק בניתוח פלסטי, למיטב יידעתי. לטפל בהן, "לרכך", "לפתוח את הזרימה" = אפשר בהחלט בדיקור סיני. הצלקת תשאר במקומה, אך יהיה בה שינוי; לפעמים גם פחות אדומה ופחות רגישה.

צלקות

כמו שאמרה אורלי, צלקות ניתן להקטין או להסיר בניתוח, ולשם כך יש לפנות לפלסטיקאי המתמחה בכך. לאחר הניתוח, ניתן למזער את הצלקת שנותרת באמצעים שונים (לחץ, סיליקונים, משחות ועוד). לצורך שיקום צלקת טרייה כדאי לפנות למרפאה בעיסוק המתמחה בכך. במידה ואתה רוצה ללכת לניתוח, כדאי להקדים ולטפל בעצמך, ובמיוחד אם יש לך נטייה להצטלק באופן מסויים. טיפול טוב ברפואה משלימה יוכל לסייע לך לעבור את הניתוח היטב ולהחלים ממנו. אולי, אם תקדים את הטיפול לניתוח תגלה שאין לך עוד צורך להסיר את הצלקת? אך מכיוון שאנחנו לא מכירים כלל, לא אעלה עוד השערות אלא אברך אותך בבריאות ושמחה שרון

ROCK X

New member
כמה ?

כמה יכול לעות כזה ניתוח? האם הוא יוריד לגמרה את הצלקת ? אין לי עצבים לעשות פדיקור וכל מיני טיפולים..אני רוצה להוריד את זה וזהו בלי יותר מידי טיפולים ובלי יותר מידי זמן(שאין לי) אין איזה מישחה או תכשיר שיכול להוריד את זה ?

הארי פוטר../images/Emo6.gif

או עדיף שותפתו, הרמיוני... ודאי יודעים כיצד לעשות זאת בהינף מטה קסם. וברצינות... לגבי פרטי הניתוח ועלותו, תצטרך להתייעץ עם פלסטיקאי. משיחה עם מרפאה בעיסוק מומחית לנושא, זה עולה הרבה. אך גם תלוי בגודל הצלקת ובמיקומה, ובגורמים נוספים. לא ידוע לה על משחה או תכשיר שמורידים צלקות. עם זאת ישנם משחות ואמצעים המשמשים להקטנה והבהרה של צלקות, אך מדובר רק בצלקות טריות, ולא ישנות כמו זו שלך. אנא שים לב ואל תתפתה לפתרונות קסם. צלקות הן מקומות רגישים מכל הבחינות. שוב אני מעודדת אותך ללכת ולטפל בעצמך, ואם לא בדיקור (פדיקור זה משהו אחר), אז בשיטה אחרת. בברכה שרון

Orrza

New member
כבר אמרנו שאנשים מחפשים קסמים?

אני לא מתכוון לפגוע באף אחד, אבל הנה זה אל מול עינינו. אלון היקר. אני חושש שזה לא המקום לחפש תשובה לשאלתך. מחירים לניתוח אנשים פה לא יוכלו לתת לך, זהו פורום של רפואה משלימה, טבעית יותר, ללא התערבות כירורגית. אני מקווה שתצליח למצוא נחת מהענין שמציק לך כל כך. אם בניתוח מידי אתה חושק, אז יש לכך מכונים מיוחדים ואני יכול רק לאחל לך הצלחה. אבל אם תרצה לטפל בעניין באופן טבעי, אני מאמין שאנשים כאן יוכלו לענות לך על חלק מהשאלות. רק דע לך שכאן הפתרונות לא מידיים ולא מובטחים לכל אחד, במקרה שלך אין לאמנות בה אני עוסק תשובה מוחלטת אז אני לא אוכל לסייע לך בבעיה. בבהצלחה. אור.

למעלה