עזרה
טוב, אני כמו אנג'ל שגרועה באנגלית. מתוך קטע שאני צריכה לתרגם על הולנד ופריז- תקעתי בחצי. אמא אמרה שתעזור ואין לה כוח ואני צריכה את זה למחר (הביאו לי את זה היום המורה החוצפנית שלנו- קטע של 60 שורות) אם מישהו כאן יכול לעזור לי לתרגם את זה אני נורא אשמח
כמעט ולא הבאתי את הקטע...
מדורדם מדורדם היא "הולנד הקטנה". זה דגם של כל הולנד בקטן, לפרטי פרטים. ממש כמו מפה תלת ממדית. יש שם אפילו את הפארקים שיש בהולנד, את תחנות הרוח ואת הבניינים. יש שם גם דגמים של הבניינים בהולנד ושל החשמלית שיש בהולנד. אפשר לראות שם מכוניות קטנות על הכביש נוסעות וחונות, רכבת רגילה ורכבת הרים מניטורית וספינות וסירות בכל נהר שבהולנד. מדאם טוסו מוזיאון השעווה המפורסם של מדאם טוסו שהולנד הוא אטרקציה נהדרת. אפשר לראות שם כמה חדרים וחדרים כמו "חדר הזוועה" "חדר המפורסמים" ועוד ועוד. הדגמים השונים של האנשים (רובם מפורסמים) נראים אמיתיים מאוד, אך עשויים כולם משעווה. אפשר גם לראות במקום סרטון קצר על איך מכינים את הבובות שעווה הללו. "אפטלין" פארק פאק נחמד מאוד בעל מתקנים יפים, חלקם מפחידים יותר (רכבת הרים בעלת ארבעה לופים) וחלקם רגועים בהרבה יותר (פאטמה מרגנה). כמו כן יש שם אטרקציות נחמדות כמו פחי זבל מדברים ודרקונים יורקי אש. הפארק הוא מקום שנחשב ל"מומלץ לילדים" אבל מתאים גם לאנשים שהם לא בדיוק "ילדים". מוזיאון "לובר" מוזאון לובר הוא ה-מוזאון לאומנות. תמונות מפורסמות שונות, ובניהן ה"מונה ליזה" של לאונרדו דה וינצי, ה"מלאכים" של גבריאל ועוד ועוד. המון פסלים מפורסמים ולא מפורסמים כ"כ, המון דברים יפים. ואפילו קומה תת קרקעית שבנויה כדגם למבצר ששימש כבסיס לארמון. רק מומלץ להיזהר, כי אפשר בהחלט ללכת לאיבוד בתוך המבנה המפואר של המוזיאון. "דיסני לנד" פארק מרשים מאוד, וכולו על דמויות "דיסני" המפורסמות שכולנו אוהבים. חוץ ממתקנים "מעוררי תאבון" מפחידים יותר ופחות, רגועים ולא אפשר למצוא במקום בובות של דמויות דיסני, פסלים שלהן מצמחים והצגות יפיפיות עם כל הכוכבים המקומיים. במקום אפשר לשכור חדר מלון ולשהות בו כמה ימים, ובכך להכיר את המקום . נוטרה דאם המציאות מאחורי הסיפור "הגיבן מנוטרה-דאם" נמצאת בפריז. הכנסייה שכ"כ התפרסה מאז הסרט, כולל מגדל הפעמונים ופארק נחמד לבלוי מתחת. אפשר לעשות סיור מודרך במקום, ולרוב אפילו לעלות אל הפעמונים, אם המקום לא נמצא בדיוק בשיפוץ (זה כדי שלא יתמוטט המבנה). מומלץ לצלם את המקום היפה הזה למזכרת.
טוב, אני כמו אנג'ל שגרועה באנגלית. מתוך קטע שאני צריכה לתרגם על הולנד ופריז- תקעתי בחצי. אמא אמרה שתעזור ואין לה כוח ואני צריכה את זה למחר (הביאו לי את זה היום המורה החוצפנית שלנו- קטע של 60 שורות) אם מישהו כאן יכול לעזור לי לתרגם את זה אני נורא אשמח