עזרה!!!

עזרה!!!

1. איזה שמן הכי טוב ל- XT500, אמרו לי מוטול חצי סינטטי, אני רוצה רק להיות בטוח שזה נכון. (מי שיודע שיאשר או שיציע תחליף יותר טוב) 2. האם אני יכול להשיג את השמן בתחנות דלק? בגלל שנגמר לי השמן והיום הכל סגור, חוץ מתחנות דלק. 3. (בקשר לשימון שרשרת) יש לי שמן בשם WURTH שרשום עליו "תרסיס מסיר חלודה, משמן ומשחרר ברגים" משהו מכיר את התרסיס הזה? האם הוא טוב לשימון שרשרת? אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר... תודה מראש על כל תשובה!

1. בערך 2. אולי 3. לא

1. כל שמן חצי סינטטי בתוצרת ידועה (סילקוליין, GJ1, מוטול, רפסול וכו') יעשה את העבודה. 2. אולי, תלוי בתחנה, בד"כ לא תמצא שמנים איכותיים בתחנות דלק אלא שמנים מתוצרת מקומית תחת המותג של חברת הדלק. 3. לא. תקנה שמן שרשרת יעודי. מיכל עולה 50 ש"ח בערך, אני בטוח שתעמוד בזה. אל תשמן עם WD40, מסיר שומנים, מסיר חלודה, או "משחרר ברגים". ולגבי הכותרת ... שלושה סימני קריאה תשים שנתקעת על כביש הערבה באמצע הלילה בלי דלק ויש לך סוללה לשיחת טלפון אחת הביתה ...
תשובות תקבלו (אם יודעים את התשובה כמובן) בלי קשר לרמת הבהילות שרשמתם בכותרת !

תודה על התשובה?

תרשה לי לא להתייחס למה שרשמת בהדגשה! כי אני רואה את זה כסתם קטנוניות מעצבנת! מן הסתם זה ברור, ואני מקווה שגם לך שתשובות מקבלים רק אם מישהו יודע ולא סתם, או לפי סימני הקריאה שבכותרת ההודעה! הסימני קריאה ששמתי הם ללא כל משמעות מיוחדת וזה שאתה רואה זאת כבהילות אז הבעיה אצלך! וחוץ מזה שגם אם הייתי רושם הודעה אשר מצביעה על בהילות אז אני חושב שאני צריך להיות זה שיקבע אם העניין דחוף או לא! נ.ב. בסוף לא יכולתי להתאפק ולא להגיב!

גיאג

New member
א) צודק הבחור שענה לך לגבי סימני

הקריאה . ב) התשובות שקבלת בהחלט טובות ומספקות ( לפי דעתי ) . ג) לא נהוג לתקוף מי שענה לך תשובות ( בעיקר טובות ) מאחר ובשאלות הבאות שלך פשוט לא תזכה לתשובות לאחר התקפה לא עניינית כפי שהיתה כאן .

אני לא מסכים איתך!

א. אני לא תקפתי אף אחד, רק טענתי שמה שהוא רשם זה קטנוניות שווא, לגבי התשובה הודתי לו ואמרתי לו תודה, ובהחלט לא תקפתי אותו על התשובה! ב. גם אני נוהג לענות על הרבה שאלות של חברי פורום, ואם אתה לא מאמין לי אז אני מזמין אותך לדפדף בעמודים הקודמים ולהיווכח בעצמך. אני אף פעם לא עונה תשובה לפי הכותרת שלה, ובטח לא לפי זה שיש בה סימני קריאה או לא. כשאני עוזר למשהו אז אני עוזר לו מכל הלב, ולא ניכנס לקטנוניות שווא. ג. אם אתה לא רוצה לענות לי על תשובות אז אל תענה, ואתה יודע מה אני גם ישמח. ד. שמתי לב שיש בזמן האחרון נטיית יתר לוויכוחים כאן בפורום, בדיוק בגלל אנשים כמוך. תפטור אותי מהוויכוח הזה כי זאת הולכת להיות התגובה האחרונה שלי לעניין זה. ושיהיה לך שבוע נהדר (מכל הלב)

כRובי

New member
ואני כן מסכים איתו.

כן קטנוניות , לא קטנוניות - זהו כבר הגולש השלישי שמעיר לך על הסגנון ה"כאילו בהול" שלך ועם זאת , הדי מזלזל שלך באלו שנותנים לך תשובות. ואם 3 אנשים אומרים לך שאתה חולה , לך תשכב במיטה גם אם אתה מרגיש מאווד טוב באותו רגע. בשבילך , העתקתי את 10 הדיברות לגולשים ברשת הנמצאות דרך קבע גם בהודעת המנהלים בפורום זה. אתה מוזמן לעשות בהן שימוש : 1. זכור את האנושיות, עמוד על שלך אך אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך. 2. הצמד לנורמות ההתנהגות החלים בחיי המציאות. 3. דע היכן אתה נמצא במרחב הוירטואלי. 4. כבד את זמנם ורוחב הפס של האחרים. 5. תראה יפה ברשת 6. חלק את הידע והמומחיות שלך ברשת, למען עולם טוב יותר 7. שמור את המלחמות הרגש תחת בקרה. 8. כבד את פרטיותם של האחרים 9. אל תנצל לרעה את הכח שלך. 10. היה סלחן כלפי טעויות הזולת.

תודה על העזרה

תראו בסך הכל שאלתי שאלה אחת שיגרתית שקשורה לטיפול באופנוע, ותראו איזה התלהמות קמה על הנושא... ודרך אגב זאת השאלה הראשונה שאני שואל בפורום זה למיטב זכרוני, אחרי עשרות שאלות שעניתי כאן ועזרתי לאחרים... טוב מה נעשה יש כאן אנשים משועממים שנתפסים לתפל ולא לעיקר שבעניין, וחבל. השומר של הגנון (שלא תבין רק לא נכון אני מודה לך על התשובה, אתה למעשה היחידי שענה לי על השאלה לעניין ולא סתם חיפש וויכוחים שלא לצורך) כRובי, ממך ציפיתי קצת ליותר מאשר סתם לשים לי את עשרת הדיברות האלה, ואני רוצה שתנבר בארכיון ותיראה הודעות קודמות שלי, ותראה אם באמת יש שחר לדבריך.

בבקשה ...

ויאללה, חלאס עם הגנון, סגור את הנושא, והלאה לדיון הבא. בתור רוכב נועז, אתה בטח יודע שלא רק הנועזות חשובה, אלא גם הטכניקה. ועל המסלול מה שחשוב כדי לנצח ולהיות הכי מהיר זה לקחת את הקווים הנכונים, לא ? אז תיישר קצת לפי אלו שיש להם קצת יותר נסיון על המסלול הזה, טוב ? תאמין לי - אתה רק תרוויח. באחריות ! wlcome !

FZR600R

New member
שמן מוטול מהסוג הנכון תוכל למצוא בת

חנת דלק סונול בצומת גלילות.

למעלה