עזרה

ThePiper

New member
עזרה

יש לי כאן מישהו שטוען שסלאש (מהגאנס) הוא הגיטריסט הכי טוב אי פעם.. מה להגיד לו (חוץ מזה שהוא טועה טעות חמורה)?

ThePiper

New member
ואגב יס

איזה שירים/אלבומים שלהם אתם ממליצים לי לשמוע?

Nir of GondoliN

New member
ממ יש לי רק דיסק אחד שלהם

אבל הוא מדהים. fragile. השיר הראשון פשוט גאוני

meandmeandme

New member
אה כן...

ואני ממליץ על Close the Edge וThe Yes Album וגם Relayer דרך אגב הניבלונגים אם אתה קורא את ההודעה הזאת אז ברשימה של המאה חובה רשמת Reliair או משהו כזה. בטח לא בכוונה. אבל כדאי שתתכן.

בזמן האחרון

גיליתי מחדש את יס. בעיקר בגלל 2 אלבומים tales from a topographic ocean וכמובן relayer אני בעיקר ממליץ על כל רילייר ועל the revealing science of god מהאוקיינוס הטופוגרפי. פשוט להקה אדירה.

giloni

New member
Yes למתחילים

אין ספק שהאלבומים: Yes Album, Close to the Edge, Fragile, Relayer עולים על מה שאני אמליץ. אבל למי שמימיו לא שמע את Yes הייתי ממליץ להתחיל דווקא עם Going for the One שלדעתי לא מוערך דיו. האלבום יצא אחרי הסאגה הכושלת של Tale from topographic ocians שהיה אחד הגורמים לנטישה הזמנית של וויקמן. אחריו בא Relayer עם מוראז שנזרק אחר-כך לכלבים למרות הכשרון העצום שלו (שהלך לאיבוד אח"כ כשהצטרף ל Moody Blues המזדקנת). ואז, בצעד ראשון מני רבים, החליט השיכור המקלדד, הבלונדיני עם המוג השחור, יוהאן סבסטיאן וויקמן, לחזור אל הלהקה ואיזו חזרה זו היתה. נדמה לי שבאלבום הזה וויקמן הוציא את כל העצבים שלו. בכל שיר הוא מתעלה עד השיא ב Awaken. מי שרוצה להתחיל עם Yes עדיף שיתחיל עם זה. אם יאהב, שילך אחרוה. אם לא, שילך קדימה ל 90125 וישאר שם
. יקי

לפתיחה

אני ממליץ דווקא על 2 מה4 הגדולים: fragile ו the yes album 2 אלבומים מעולים יחסית קלים להאזנה. פרג'ייל עם שירים כמו rounabout ו heart of the sunrise (בלייב הוא יותר טוב), מראה לנו ששיר קליט, הוא לאו דווקא דבר רע. וכמובן יש בו קטע אינסטרומנטלי של האו, ועוד 4 קטעים קצרים של כל אחד מחברי הלהקה. the yes album בנוי קצת אחרת. 3 שירים ממנו נחשבים עדיין יצירות מופת של יס. אני מדבר כמובן על yours is no disgrace - אותו יש לי בגרסת וידאו (לייב) על המחשב, גרסה הרבה יותר טובה! (לכל המעוניינים, צרו קשר). על ive seen all good people (שאותי הוא לא מדהים). וכמובן על השיר שנמצא בחמישייה הפותחת של יס מבחינתי - starship trooper. בשיר הזה יש הכל, קטע אקוסטי יפה, שירה מדהימה של אנדרסון, ריף קצר שחוזר על עצמו כ 2 דקות, עד שמגיע הסולו המדהים של האו בסוף. (וזה עוד בלי להזכיר את the clap, שלפי דעתי הוא הקטע האקוסטי הכי טוב אי פעם.. אופס.. הזכרתי אותו).

Lady McBeth

New member
בתור מעריצת גאנז..

אני אומרת חד וחלק, ללא שום ספק : סלאש הוא לא הגיטריסט הכי טוב אי פעם! תן לו לשמוע ג'ייסון בקר\מרטי פרידמן\סטיב ואי... הוא כבר ישנה את דעתו לבד

ThePiper

New member
זה התחיל...

זה התחיל כשהזכרתי את קטעי הגיטרה המצויינים של בלקמור במייד אין ג'אפאן ואז איכשהו זה גלש לפוסטר שלי של ג'ימי פייג' ואז זה גלש לגיטרה עם הצוואר הכפול, ואז זה גלש לזה שהוא אמר שסלאש הוא המאסטר של כל הגיטרות בלה בלה.... בכל אופן סטיב ואי זה נושא רגיש אצלי ואני מעדיפה שלא תזכירו את שמו בנוכחותי. תודה מראש the piper

נו טוב

מי שחושב שסלאש הוא הגיטריסט הכי טוב אי פעם, פשוט לא מכיר מספיק גיטריסטים, זה הכל

meandmeandme

New member
או שהוא פשוט מאוד מתאים לסגנון שלו.

אם הוא שמע המון גיטריסטיפ ועדיין החליט שסלאש הכי טוב. סבבה לו.

למעלה