עזרה! ! !

עזרה! ! !

בבקשה אל תצחקו עלי, אבל אני צריכה עזרה ואני לא מוצאת אותה בשום מקום... ככה: אני חיילת, ובפסח הקרוב אני מתעתדת לעשות קעקוע, וזה חשוב שזה יהיה עכשיו כי זאת עומדת להיות הרגילה הארוכה שלי . . . בכל מקרה, רק עכשיו השקעתי בזה מחשבה... ושבוע לפני החלטתי מה אני רוצה לעשות... הבעייה היא שאני מחפשת ציור מסויים ולא מוצאת... וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני רוצה לעשות קעקוע של עלה גדול, בצורת כף יד... הצבע שלו הוא כזה כתום ירוק... זה מסוג העלים שתמיד רואים כשיש שלכת בניו-יורק... אנא עזרו לי למצוא תמונה... בתודה...

barakd

New member
על לא דבר - בתמורה תשלחי תמונה

של הקעקוע

יעל, (ומה שלומך ברק ?)

העצים הללו הם - תאשור ! הסמל הלאומי של קנדה ומופיעים על דגלם. ו...אם תביטי היטב על העלה...תראי 2 אנשים כעוסים המביטים זה על זה !

barakd

New member
אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר....

לא "שאק" ולא זקנה, Sorry ברק.

מייפל זה אדר בעברית !

רודכ-יצח לכב טעמכ םילדגה םינז 200 -כ שי לפיימה יצע תחפשמב ,לפיימה הלעו ,הקירמא ןופצל דחוימב ינייפוא ץע והז .ינופצה ץראה לפיימה ץע .הדנק תנידמ לש לגדה לע עיפומ ,"תועבצא"ה שמח לעב ויתסב .ביבאב שדחמ םילדגו ףרוח ידמ םירשונ וילע רמולכ ,רישנ אוה לפיימה תורעיו ,בוהצו-םותכ-םודאל קורימ םילעה יעבצ םיפלחתמ תוארמה דחא אוה תכלשב לפיימה יצע הארמ .תובהלב םילועכ םיארנ .עבטב םיביהרמה קפומה קותמה פוריסה אוה לפיימה ץעב םיעודיה םישומישה דחא ץעה לש ןזמ םיקיפמ פוריסה תא .לפיימה פוריס :ץעה לש ףרשהמ םכותל םיליחשמו ץעה עזגב םירוח םיחדוק :"רכוסה לפיימ" הנוכמה ףרשה הווקנ וכותבש ילד םיביצמ ךפשמ לכל תחתמ .םינטק םיכפשמ קיפהל לוכי ץעה ,רגובה לפיימה ץעל עירפמ וניא הז ךילהת .ףטפטמה םיחיתרמ ץעהמ קפומה ףרשה תא .הנשב ףרש רטיל 200 -כ תולקב .קותמהו ינחירה ,ךימסה פוריסה קר רתונו םידאתמ ובש םימהש דע ...םח קייקנפ לע ךופשל רשפא פוריסה תא

נו, "עברית קשה שפה !" מעניין !?!?

מוטי, העלים של הלימון קצת "לא נראים לי !!! כאלה ירוק בהיר ולא "חיוניים" לטעמי ! והפריחה / הניצנים כאילו נעצרה.... יש דיאגנוזה או שלא מסרתי מספיק נתונים ?

למעלה