עזרה....

OMRIVOL

New member
עזרה....

מישהו יכול להמליץ לי על שירים על ה-DOORS??? כמעט שאני לא יודע עליהם כלום , חוץ מ-Light My Fire אני לא מכיר עוד שירים שלהם... שמעתי שהם היו להקה גדולה , אז חשבתי שהגיע הזמן שאני גם אכיר אותם. אז אתם מוזמנים להציע לי אז מיטב הלהיטים שלהם. תודה מראש!!!

קיר קמט

New member
תקנה Morrison Hotel

מוזיקה לא נועדה שיורידו אותה מהקאזא. אבל רק בגלל שאני יודע שאני נתוודעתי אליהם לראשונה משם (ומאז יש לי ארבעה אלבומים שלהם. שזה יותר מכל השאר שיש לי.) , אז ניתן לך כמה. קשה לי להגיד שהם מייצגים, הם עשו הרבה דברים שונים. The End Riders On The Storm Love Me Two Times Strange Days Roadhouse Blues

electricGirl

New member
אני מציאה לך לקנות את האלבום הראשון

הוא אחד הטובים אם לא הכי טוב ויש בו כמה מהשירים הגדולים ביותר שלהםthe end, christal ship,end of the night וכמובן LIGHT MY FIRE)

קיר קמט

New member
אני דווקא לא אהבתי את הראשון..

כמובן שהכל יחסי , ולא אהבתי בשביל הדלתות אצלי זה עדיין הערצה עיוורת יחסית למה שאני מרגיש לאחרות....

Wonder goat

New member
תשמע אני יתן לך אלבומים הכי טובים

שלהם בישביל שלא תוריד מהקאזה L.A woman morrison hotel the doors זהוא אני מקווה שתירכוש אלבומים וכמו שאמרו בשנות ה60 make albums not downloads

giba70

New member
ועוד שני אלבומים ../images/Emo91.gif

אני חושב שכל האלבומים שהוזכרו טובים מאוד. אני מוסיף שני אלבומים נוספים שאני מאוד אוהב: STRANGE DAYS - עם השירים You're Lost Little Girl הנוגע ללב, Love Me Two Times הפרוע, People Are Strange הידוע, ו- When The Music's Over, יצירה ענקית. WAITING FOR THE SUN - עם השירים Hello I Love You, The Unknown Soldier - שיר אשכבה לחייל האלמוני, Five To One - עוד מחאה אנטי מלחמתית, וכמובן Spanish Caravan עם הגיטרה המפורסמת. תקני ותהני

למעלה