עזרה

WcW4 life

New member
עזרה

צריך משהו שיעזור לי להכין כזה דבר : כשמישהו כותב פקודה אז הניק שלו ביחד עם כל מה שהוא רשם באותו זמן יכנסו לרשימה לפי סדר וכל פעם שמישהו רושם אז זה נכנס למקום האחרון הרשימה וכשאופ כותב לדוגמא !kill nick זה יוציא אותו מהרשימה אז אם מישהו מכיר דבקר כזה מוכן או מדריך לטבלאות וכאלה או כל דבר שיכול לעזור לי לשרשר פה תודה

WcW4 life

New member
זה אמור להיות

כמו מערך שמכיל בכל מקום בו את הניק ועוד משהו כל פעם שמישהו ירשום משהו ספציפי זה יכנס למקום האחרון במערך ותהיה פקודה שאיתה אפשר גם להוציא אנשים מהמערך

פIלי

New member
...

מערכים במירק אין, אבל אפשר לעשות משהו מאוד דומה להם עם משתנים ו evolution barkets. תעשה את זה ככה - יהיה משתנה שישמור את מספר האיברים ב"מערך", וכל פעם שתרצה להוסיף תעלה את המשתנה באחד ותוסיף איבר שב evolution barkets יכיל את המשתנה... טוב זה קצת קשה להסביר, קח דוגמא:
On <add event> { if (!%array.count) set %array.count 1 else inc %array.count set %array. [ $+ [ %array.count ] ] <nick> <משהו> }​
מספר האיברים מוחזק ב array.count%, והשם של כל איבר זה array.index% (כש index זה מספר האינדקס שלו). את האליאס של המחיקה אתה יכול לעשות לפי מספר שזה יותר פשוט, או לפי ערך שזה יותר מסובך, כי צריך לעבור על כל המערך ולמצוא את המספר של האיבר שמכיל את הערך שאתה רוצה למחוק (נשמע מסובך מאוד, אבל זה דיי פשוט). אגב, <add event> זה האירוע שבו אתה רוצה להוסיף איבר. טוב, מקווה שהבנת, כי זה יצא קצת לא ברור ומבולגן...

WcW4 life

New member
הבנתי בערך אבל

אתה יכול להגיד מה עושה ה set ? ה inc זה להוסיף אחד אם אני לא טועה

פIלי

New member
set = מציב ערך במשתנה

(אם המשתנה לא קיים, הוא יוצר אותו).

למעלה