עזרה

• פותח הנושא rech
  • פורסם בתאריך

rech

New member
עזרה

יש לי בעייה בעיתית מאוד... כשאני רוצה להניע אין לי סטרטר בכלל-גם שאני בניוטרל-ורק אם אני לוחץ על הקלאץ אז האופנוע מניע. כמובן, הוא על ג'ק אמצע. היום בבוקר גם עם קלאץ הוא לא נתן סטרטר ורק אחרי שהזזתי אותו ורקדתי עליו פתאום חזר סטרטר. בדקתי את המיקרוסוויץ של הניוטרל ולא נראה שיש בעייה.... למישהו יש מושג?....

חביבוס

New member
בעית חשמל

תחזק טוב את כל החיבורים, קשה לדעת בדיוק איפה בלי לראות.

rech

New member
בערך

מתחת לכיסוי שרשרת הקדמי יש סוויץ חשמלי שעובד על תנגודת חשמלית-אבל לא נראה שמשם הבעייה-וממש אין לי מושג איפה עוד לבדוק-בייחוד שהבעייה כן קשורה לקלאץ......

C O L T

New member
טוב, אין לי מושג.

אם אין סוויץ' ליד הקלאץ', איך עניין הקלאץ' בכלל משפיע? זה ER5? אם לא יהיה כאן מישהו שמכיר את הבעיה, תרים טלפון למוסך היבואן, הם לרוב מכירים את תקלות החשמל הקטנות, ויודעים איך לתקן. זה נראה כמו עניין חשמלי, איזה מגע או קצת קורוזיה על המגעים באיזה סוויץ' קטן, ללא ספק. אפשר גם לפעול בצורה גסה ולהתחיל לבטל סוויצ'ים כאלה, אם אתה יודע איך.

Treker

New member
סטרטר...

יכול להיות שהחיבורי חשמל על הסטרטר משוחררים. תבדוק אותם ותחזק אותם. בנוסף יש שנאי עגול בין המצבר לסטרטר שאמור להגביר את המתח לסטרטר בשביל הסיבוב. הוא אמור להשמיע 'קליק' כשאתה לוחץ על הכפתור. תוודא שהוא תקין ושמגיע אליו זרם.

קודם כל,איזה אופנוע?

דבר שני..רעיון נוסף...גם אצלי היו בעיות כאלה. אם זה ER אז המיקרוסוויץ' של הרגלית לא אמור להפריע להתנעה. מה שכן מפריע,המון פעמים היא האזעקה. לפעמים רק אחרי ניתוק האזעקה מה CDI(נדמה לי שזה הCDI)וחיבורה מחדש יכולתי להניע,לפעמים הספיק רק לדרוך ולנטרל את האזעקה כמה פעמים.

למעלה