עזרה...

עזרה...

אני סתם רוצה לדעת איזה שירים ברי ניגן בהופעה האחרונה,שאני אדע פחות או יותר לקראת מה אני הולך(בבארבי ב-15)

אני חושב שאת אותו הפלייליסט של האלב

ום הופעה הכפול
וזה היה ב 11 לא?

inflatable

New member
בוא נראה אם אני זוכר

זה לא לפי הסדר (וגם לא הכל ויכול להיות שיש דברים שכתבתי ולא היו): ככה זה, לב שלם, עיר של קיץ, עוד חוזר הניגון,מונסון, רועד, אבק בנעליים, האחר, נכנע לך, בואי הבייתה, חם על הירח, בעל זבוב, כמה יוסי, רעש לבן, הזיות, חבל שאת לא (אני לא סגור על זה בכלל), נפתלי הדג, הדמעות של לילי, לחץ, ניצוצות, חצי אוטומטי, אין קץ לילדות, venus in furs, misunderstanding. זה מה שאני זוכר, היה עוד שיר או 2 באנגלית ועוד כמה שירים שאני לא זוכר, וגם יש שירים שכתבתי ואני לא בטוח אם הם היו או לא

giba70

New member
!!!Misunderstanding../images/Emo45.gif

יפה! ביצע את השיר הזה של פוריין אפייר בהופעה? חשבתי שרק את Ghosts Can't Run Away הוא מבצע בהופעות. מתי הוא מגיע לירושלים דרך אגב?

סבבה...תודה

והכוונתי שאני אדע לקראת מה אני הולך להופעה שתהיה בבארבי ב-15 באפריל

אה ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

בוא אני אכין אותך עוד טיפונת (בלי פלייליסט) אז ככה, אתה הולך להיות נוכחבאחת מההופעות היותר טובות שהיית בהן מעודיך. יש מלך רוק ישראלי אחד בעולם (וול... זה מצמצם את המועמדים לבערך 100) ואותו אתה הולך לראות האנדרנלין שבאיזור יהיה בפי 10 רמות מהרגיל וזה ישאר שם ואצלך בגוף לעוד בערך שבוע מיום המופע (משהו כמו פצצת אטום שהנזק שלה נשאר לעוד כמה שנים רק שבמקרה שלנו זה חיובי!) אתה הולך להנות כמו שבחיים שלך לא נהנת
תהנה ואני מקווה להיות שם

מצפה לזה בטירוף...

הופעה ראשונה שלי,רק בחודש-חודשיים האחרונים נכנסתי ממש חזק לכל הקטע של ברי,עכשיו זה בערך הדבר היחיד שאני שומע...

מגניב לך ../images/Emo9.gif

למרות שיש עוד הרבה דברים לשמוע חוץ מברי אתה יודע
ולהיות פריק של ברי זה לא סותר את אהבת הדברים האחרים
יש המון דברים אחרים שעוד מומלץ לשמוע ולדעתי, אולי לא תסכימו איתי פה רובכם ואולי כן, עדיף לשמוע יותר דברים מגוונים ושונים אפילו לנסות ולהפתח לסגנונות שונים אפילו אם זה לא ברי
במוזיקה יש קסם מגלים אותו כשמגלים את המוזיקה
אז תשמע עכשיו הרבה ברי ועוד כמה זמן תמשיך לשמוע ברי אבל תנסה להוסיף דברים אחרים תאמין לי שתהנה לא פחות אבל ברי הוא אכן הגדול מכולם

inflatable

New member
אתה יכול אולי לנסות

ולרשום את האקורדים של השיר? כמה שישבתי לא הצלחתי לקלוט אותם

תגובה

בעיקרון-אני שומע מלא מוזיקה,ונפתחתי כמעט לכל סיגנון אפשרי מרוק מתקדם ועד ג'אז. אבל עכשיו פשוט ברי הכי מדבר אלי. הוא וג'ימי הנדריקס.

למעלה