עזרה אודה לכל לינק לאתר העוסק באחד מסגנונות הוו-שו: צ'אנג צ'ואן, נאן צ'ואן. איתי
C crane New member 30/3/03 #1 עזרה אודה לכל לינק לאתר העוסק באחד מסגנונות הוו-שו: צ'אנג צ'ואן, נאן צ'ואן. איתי
מ מיתר נדיר New member 31/3/03 #3 מה, גוגל לא עובד? הנה אתר עם סרטוני וידיאו חמודים של צאן צ'ואן מתחרות קנדית. דף פרטי עם קצת מידע והרבה לינקים וכו' וכו'. עדיף שתחפש בעצמך. יש מלא אני חייבת ללכת.
מה, גוגל לא עובד? הנה אתר עם סרטוני וידיאו חמודים של צאן צ'ואן מתחרות קנדית. דף פרטי עם קצת מידע והרבה לינקים וכו' וכו'. עדיף שתחפש בעצמך. יש מלא אני חייבת ללכת.
מ מיתר נדיר New member 1/4/03 #6 מותר, בטח מותר. ולך בכלל מותר הכל אבל כדאי להריץ חיפוש בסיסי קודם בגוגל, ולו כדי שתוכל להגיד "יש מליון כך וכך בגוגל, אבל הם לא טובים לי כי..."
מותר, בטח מותר. ולך בכלל מותר הכל אבל כדאי להריץ חיפוש בסיסי קודם בגוגל, ולו כדי שתוכל להגיד "יש מליון כך וכך בגוגל, אבל הם לא טובים לי כי..."
C crane New member 2/4/03 #7 נו באמת... מיתר יקירתי, בודאי שחיפשתי בגוגל. הפורום הוא ערוץ חיפוש אחד מני כמה (עליהם אני לא יכול להרחיב את הדיבור ).
נו באמת... מיתר יקירתי, בודאי שחיפשתי בגוגל. הפורום הוא ערוץ חיפוש אחד מני כמה (עליהם אני לא יכול להרחיב את הדיבור ).
G gafni New member 1/4/03 #5 אלוהים אדירים הצאן צואן שלהם זז. אצלנו הצאן צואן ה ר ב ה יותר ל א ט . למעשה כשאצלנו עושים צאן צואן אי אפשר לחשוב על קפיצות כאלו.
אלוהים אדירים הצאן צואן שלהם זז. אצלנו הצאן צואן ה ר ב ה יותר ל א ט . למעשה כשאצלנו עושים צאן צואן אי אפשר לחשוב על קפיצות כאלו.