== עזרה ==

== עזרה ==

תמיד הדגרתי את עצמי כ-"דו".. היו ימים אפילו בהם חשבתי שאני לסבית.. ובנים לא בשבילי.. אבל עכשיו, יש איזה בחור בחיי, לא משהו רציני.. ואני שוב מתלבטת עם אני דו.. או סטרייטית.. חשבתי שעברתי כבר את השלב הזה בחיי, אבל זה חוזר שוב.. למה?! זה נכון שאני נמשכת לבנים.. וגם זה נכון שאני נמשכת לבנות.. ת-ע-ז-ר-ו......ל-י......ל-פ-נ-י.......ש-א-נ-י........מ-ש-ת-ג-ע-ת... ;)

resputin

New member
ממ... אוקי.

בתור דו, ומחוויות ששמעתי מידידיי הדו, אני יכול לומר לך דבר אחד בצורה ברורה: את התקופה. תקופה. כן כן, תקופה. לכל דו מיני יש תקופת משיכה יותר למין מסויים, ולפעמים זה מאוזן חצי חצי. (אלא אם זה בנטייה מתמדת כלפי צד מסויים). מה זה אומר? שאת עדיין דו מינית, ואת פשוט ממש נמשכת לבחור הזה.. אין צורך להשתגע.. :)

miss tamborin

New member
וחוץ ממה שראס אמר..

למה את כ"כ משתגעת? בסה"כ אם כרגע את נמשכת לבחור סבבה, אח"כ אלוהים יודע למה תמשכי (בתקווה שזה לא יהיה צומח דומם הוא ייצור על ארבע)...לא צריך להיות כ"כ לחוץ בעיניין ההגדרה..לפחות לדעתי...

חחחחחחחחחחח

צחקתי בקטע של להשתגע.... סתם פשוט זה תמיד קורה לי שלפעמים אני חושבת שאני לסבית ולפעמיים בכלל סטרייטית =((

BabyGirl 4 Ever

New member
לפי דעתי... ../images/Emo140.gif

לדעתי את יכולה להיו שניהם אם טוב לך, יש מלא אנשים שנמשכים לשני הצדדים!
אני למשל נמשכת לצד אחד- בנמים- אני סטרייטית, ונכון קשה לי לייעץ לך- אבל בעבר ייעצתי למלא אנשים וזה עבר, כל מה שאת צריכה לעשות (במידה ולהיות עם שני הצדדים זה מפריע לך) זה לחכות ולראות אם זוהי רק תקופה שעוברת או דרך חיים שבנויה לך- ואם זה עדיין מפריע לך את יכולה לחשוב מה יותר חשוב לך ולבחור לפי זה, למרות שזה קשה
אני מקווה שעזרתי איכשהו

למעלה