עזרה...

leon a

New member
עזרה...

אני מחפש מסעדה סינית-תאילנדית בת"א אבל כל חיפוש שעשיתי הוביל לאיזה 80 מסעדות. איך אני אדע מה כל אחת שווה, איזה מומלצת? ואיזה תתאים לי ולמשפחתי. אני מתכוון למסעדה רצינית אך לא כזאת יוקרתית מדי. משהו בסגנון טנדורי- מבחינת הרמה. או אורי-בורי, למי שמכיר, מהצפון. אני חושב שהבנתם את הרעיון הכללי. תודה. לאון.

ycyclop

New member
קוקונט

מסעדה תאילנדית בהרצליה, צמודה לטנדורי וטובה מאד עם מחירים סבירים. למנה ראשונה אני ממליץ על פלטת טעימות זוגית. מבחר של 5 דברים בפחות מ-40 ש"ח. למנות עיקריות - לא זוכר את כל מה שאכלתי שם, אבל לא היו נפילות.

liti

New member
ההמלצות שלי לאסייתיות בכלל../images/Emo26.gif

גירף- מנות מעולות. ממליצה על הסאטה עוף, גיוזה, המנה המלאזית, פטריית הפורטבלו, קבב מונגולי ועוד ועוד ועוד... (ולקינוחים- פבלובה או מאפה תפוחים מ-ד-ה-י-ם).
זוזוברה (הרצליה פיתוח)- שם מגישים את המנות ברגע שהן יוצאות מהמטבח. לדעתי מסעדה טובה מאוד (ממשפחת צ'ימיצ'נגה, עד העצם, מנדלבאום ובירנבאום). החיסרון- ישיבה על ספסלים, מה שיהיה לא נוח למבוגרים.
פקין צהלה- מנות מגוונות שבדרך כלל טעימות. החיסרון- הרמה של האוכל לא אחידה. לפעמים טעים מאוד ולפעמים כשיש לחץ במטבח המנות מוגשות טובעות בשמן. אני מאוד אוהבת שם את מנת הטופו בחצילים. חוץ מזה יש להם מנות שונות של עוף, בקר, ברווז ועוד בנוסח אסייתי. בשלושת המסעדות להערכתי מדובר בסביבות ה- 100 ש"ח לאדם.

למעלה