עזרה!!!!!!!!!

הופקינס

New member
עזרה!!!!!!!!!

יש לי בעיה קשה: אני לא מצליחה להכנס להוטמייל.קום שלי. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר של הוטמייל הוא מגיע לאתר NET PASSPORT של MSN. אני מנסה להכנס משם אבל כל פעם הוא כותב שיש בעיה עם הCOOKIES. אני עושה מה שהם אומרים שם וזה לא עוזר. איך אני מגיעה לאתר הנורמלי של הוטמייל? נכון לעכשיו אין לי אימייל. אני אשמח לעזרה מכל מי שיכול לעזור!!!

mop666

New member
יש מצב שהמחשב שלך .....

לא מקבל קוקי מהוט מייל ובגלל זה אתה לא מצליח להכנס למייל שלך תאפשר לו לקבל קוקי ותוכל להכנס

הופקינס

New member
זה בדיוק העניין - המחשב לא מקבל את

ה cookies אבל עשיתי כל מה שצריך וזה לא עובד אני על סף יאוש תעזרו לי :(

mop666

New member
אז תאשר לו שכן יקבל

תראה אם יש לך פייר וואל אז תנסה משם אם זה מהדף אינטרנט אז גם תנסה לאפשר לו לקבל קוקי כי תראה אם אתה תפתח חשבון חדש באתר אחר אתה תראה שהוא כן יאפשר לך קוקי אלה אם כן אתה תחסום גם אותו

הופקינס

New member
אין לי אפילו מושג מה זה פיירוול!!

בבקשה תעזרו לי אני ממש לא מבינה במחשבים...... לצערי אבל באמת כנראה יש משהו שמונע קבלת קוקיז

mop666

New member
פייר ואל

זאת תכנה שמונעת מאנשים וחראות להכנס לך למחשב תראי זה כמעט בטוח שזה הבעיה שלך תנסי לתת פרטים

הופקינס

New member
אז ככה: לא ידוע לי שהותקן אצלי דבר

כזה....... זה מה שהאתר כותב לי כשאני מנסה להיכנס להוטמייל: Your Web browser options are currently set to disable cookies. To use .NET Passport, you must enable cookies. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? אני מאוד מאוד אודה למי שיכול לעזור!

uzi2

Active member
איזו גירסה של אינטרנט אקספלורר?

באינטרנט אקספלורר, גירסה 6, עם ממשק משתמש באנגלית, אתה מתפריט Tools הולך ל- Internet Options, ושם ניגש ללשונית Privacy. שם לוחץ על כפתור Advanced, ושם יש לך את כל ההגדרות שקשורות לעוגיות.

הופקינס

New member
נראה לי שזה גירסה 5, אבל ניסיתי את

זה לפי ההוראות באתר של MSN וזה לא עובד, כלומר כבר שיניתי את ההגדרות של הקוקיז וכו' אבל כנראה זאת לא הבעיה.....

mop666

New member
זה חייב ליהיות זה

תראי יש איקון קטן למטה בצד שמאל תשחקי איתו קצת תאפשרי לו לקבל את העוגיות אגב איכסה הוטמייל למה כולם נרשמים שם יאק זה מגעיל האתר הזה

הופקינס

New member
מצטערת על השאלה- אבל איפה האייקון

הזה אמור להיות? של מה האייקון הזה? אין לי מושג איפה הוא!!!! בבקשה עזרה!!! ותודה לכל מי שענה עד עכשיו!

הופקינס

New member
זה לא עוזר :((((( מישהו יכול לעזור

בבקשה?????? אין מצליחים למחשב לקבל את הקוקיז????? בבקשה תעזרו :(

PoisonDart

New member
רעיון

תשמעי את תמיד יכולה ללכת לכל מחשב אחר שיש לו גישה להוטמייל , כנסי ביוזר שלך , ואחר כך תלכי ל c:\windows\cookies וחפשי שם קוקי שנקרא hotmail.msn.txt@****** , תעתיקי אותו לדיסקט תבאוי למחשב שלך ותעתיקי אותה בידיוק לאותה סיפריה ואז תנסי להיכנס . הכוכביות למעלה(******) אומרת שבמקומן צריך להיות "registered name" שסיפקו לוינדווס בעת התקנתו.

למעלה