עזרה.....

shani144

New member
עזרה.....

אני רוצה להתאפר כמו בתמונה.. אבל אני לא יודעת איך להדביק את הסוכריות.. ניסיתי עם וזלין אבל הסוכריות לא נשארו יותר משתי שניות, יש למשהו רעיון איך להדביק אותם ואת הכוכבים שעל הידים?
 

vashla

New member
תעשי לי טובה בבקשה!

אני מתחננת אין לי סורק,אבל אם את יכולה להעלות פה את עמוד 43,אני צריכה שהבנות יסבירו לי גם איך לשים את הסוכריות וגם איך להתאפר בפה. בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה? אני ניסיתי להדביקעם קרם ידיים שומני,לא עבד.
 
עם קרם ידיים ווזלין ברור שזה לא

יעבוד כי זה שומני ומחליק, זה לא מתייבש ומחזיק מעמד. אפשר להדביק אותם עם דבק של הריסים, הדבק שמדביקים איתו את הריסים המלאכותיות. והכוכבים לדעתי זה מדבקות.
 

shani144

New member
אבל אח"כ זה יצא? איך אפשר להוציא

את הדבק ואת הסוכריות אח"כ.? אני יעלה את התמונה יותר מאוחר.....
 

vashla

New member
התבלבלתי,סליחה,אני צריכה

את עמוד 48,זה ממש חשוב לי!
 

vashla

New member
אוי, תודה רבה לך שני!

עכשיו,רעותו'ש,את ממש חייבת להגיד לי,איך מתאפרים ככה? הסומק ממש עדין,באיזה גוון להשתמש? הפה-מלא ליפגלוס,אבל מאיפה הורוד הבהיר הזה? העיניים-זה פס חום שם למטה?איך משלבים את הירוק עם הצהוב?קחי בחשבון שיש לי עיניים שקועות אבל בצורת אגוז,האיפור בעיניים יתאים לי? מצטערת אם הצפתי אותך,אבל זה ממש חשוב לי!
 

old fairy

New member
שני ורעותי מצאתי דבק שלא פוגע בעור

והוא נמצא בכל מטבח כמעט... ג'לטין!!! כן הג'לטין ששמים בתערובת לג'לי או פודינג... אז זה בא בשקיות של אבקה, לוקחים קערה קטנה מרוקנים לתוכה חצי מתוכן השקית זה מספיק להמון שטח גוף אז אם רוצים לאיזורים קטנים להשתמש במעט חומר, להרתיח מים בקומקום, למזוג לקערה עד שמרטיב את האבקה כולה וקצת מעליה, ךערבב עד שזה נוזלי לחלוטין ואז למרוח את המקום עליו רוצים לפזר את הסוכריות או אובייקטים קטנים אחרים, לפזר את הסוכריות לחכות חצי שעה ולראות בעדינות אם זה התייבש אם כן זה יחזיק לך ערב שלם וגם קל מאוד להוריד מהעור... בהצלחה מעדילי
 

vashla

New member
הקפצה

 
למעלה