עזרה ..

hendrix02

New member
עזרה ..

שלום לכולם ! לפני יומיים קיבלתי שיחת טלפון מחבר טוב (בעל KLE, 500) שמתכוון לטוס למזרח בעוד כחודש. אני מתכוון (בעוד חודש וקצת) לעשות רשיון על אופנוע (מיד לאחר הקורס ברמנים שייגמר) ומן הסתם לקנות אחד לכביש. החבר הציע לי ביודעו כי בכוונתי לעשות רשיון, את אופנועו במחיר הנשמע ממש זול. הנה הפרטים: 1. KAWASAKI KLE 500 סמ"ק. 2. שנת 97'. 3. 33 אלף ק"מ. 4. יד שלישית. 5. בלי תאונות ועם תיבת כלים, קסדה, מעיל. הוא אומר כי מחיר המחירון לאופנוע הוא כ-19 אלף ומוכן לתת לי אותו בכ-12 אלף בלבד. בנוסף הוא מוכן לתת לי אותו בתשלומים. מה דעתכם אני שואל. כמו שהבנתם אני באמת מתכנן לעשות רשיון ולחפש אופנוע במצב טוב. את שלו אני מכיר יחסית טוב כי גם נסעתי עליו (איתו). למישהו יש עצה ? נ.ב. אני צריך להחזיר לו תשובה עד יום רביעי בצהריים ככה, ואם לא ארצה אותו הוא מוכר אותו בת"א.

aloner5

New member
מה זה חשוד !!

זה מריח כמו הים של תל אביב אחרי שהתפוצץ הצינור של הביוב.. קח, קח , וקח את האופנוע. אבל לפני שאתה לוקח אותו קח אותו לבדיקה במוסך, ואני הייתי לוקח אותו אפילו ל 2 !

barakhalla

New member
המחירון יהיה 17 אלף בעוד 5 שנים...

אבל נכון לפברואר 03 ... 26,000

C O L T

New member
עסקאות בלחץ

זה מסתכם בזה כמה החבר שלך בנאדם טוב, או לא. אם אתה לא בטוח - אל תקנה, הקילומטרז' נמוך מדי לאופנוע שנת 97, והמחיר גם כן. בדיקה במוסך תגלה אם יש בו בעיות רציניות, אם נעים לך להוציא אותו לבדיקה. סך הכל המחיר טוב, בהחלט, אבל אם יש בו בעיה רצינית, המחיר של התיקון יכול לעבור את ההנחה בלי בעיה.

FZR600R

New member
נשמע יותר מדי טוב ולכן גם חשוד

אבל גם שווה ביותר, ולכן אני מציע לך לבדוק טוב טוב: בדיקה קפדנית במוסך - רצוי אישימוטו - הבדיקות הכי מדוקדקות שפגשתי בחיים שלי. בדיקה ברשם המשכונות - חובה בדיקה במשטרה - חבר חבר אבל מי יודע (אולי גם הוא לא יודע) תבקש לראות קבלות והסטוריה של טיפולים + דבר עם המוסך המטפל (אולי יש איזושהי טראומה בעברו או בעתידו של הכלי) בהצלחה.

FZR600R

New member

אבל גם שווה ביותר, ולכן אני מציע לך לבדוק טוב טוב: בדיקה קפדנית במוסך - רצוי אישימוטו - הבדיקות הכי מדוקדקות שפגשתי בחיים שלי. בדיקה ברשם המשכונות - חובה בדיקה במשטרה - חבר חבר אבל מי יודע (אולי גם הוא לא יודע) תבקש לראות קבלות והסטוריה של טיפולים + דבר עם המוסך המטפל (אולי יש איזושהי טראומה בעברו או בעתידו של הכלי) בהצלחה.

FZR600R

New member

TheReverend

New member
כלל אצבע ../images/Emo36.gif

לא תמיד נכון אבל לצערנו בדרך כלל: מי שקונה בזול משלם יקר!!!

למעלה