עזרה!!!!

mdadan

New member
דחוף לרופא אאג במיון

יש ככל הנראה סיבה שלא מצופה ממשתתפי הפורום להגיב לבעיות רפואיות. עם זאת לאור הסיטואציה ותשובות שאר המשתתפים אני נאלץ להגיב מצב דימומי בתוך האפרכסת יכול להוביל לנמק שלה ולהתכווצותה אח"F למה שנראה כמו כרוב מקופל ובשכבות. זהו מצב הדורש ניקוז מיידי ע"י רופא אאג במיון וטיפול אנטיביוטי מתאים וכמובן הוצאת הגוף הזר mdadan

דעתי היא...

בתחנה שלנו ישנה בקשה על לבוש צנוע,מכובד,ללא פירסינגים,שיער אסוף,נעלים נוחות.. לי יש נזם, התבקשתי להוריד אותו אבל אני מסרבת... יש צורך בגבולות אבל אף להשריש פרופורציות..ולהיות קצת יותר פתוחים לקהל שמתנדב במד"א, הבני נוער שלרב יש להם שגעונות...יש להיות מסרותיים ומכובדים...אבל באמת...נזם?

שאלה.. ותשובה

תשובה-מניסיון אישי לפני שנה וחצי עשיתי עגיל בלמעלה של האוזן ואיז שבוע סבלתי מכאבים ונפיחות באוזן
ואז הלכתי לרופא משפחה שלי והוא הפנה אותי א.א.ג שינקז לי את המוגלה שהצטברה לי באוזן.. אז עצה שלי לכי לרופא לבדוק מה יש לך באוזן.. שאלה- מתי לבני נוער מותר ללבוש מכנסיים של מד"א??? והאם נכנוה השמועה שהגיע לאוזניי שאפשר לעלות עם חולצות שיש עליהם סמל של מד"א במקום לעלות לנסיעות על חלוק?? שיהיה לכם יום טוב ושקט -מיה- נ,ב קוראים לי מיה ואני מתנדבת נוער במד"א ראש"לצ

למעלה