לא לקחת אישי
תשמע ידידי, מד"א לא חייבים לתת לך הסברים. זה במסגרת סמכותו של מנהל לקבוע לך איך להגיע לעבודה (או התנדבות, לא עקרוני) מבחינת הופעה חיצונית ולבוש (במסגרת גבולות מסוימים). לא מתאים לך? אתה לא חייב! למד"א יש מדים וקוד הופעה ואתה חייב לקיים אותם. זה לא נתון לשיקולו של אף אחראי מתנדבים והם חייבים לאכוף זאת (בתאוריה). גם אם לא הייתה סיבה, וכאן דווקא יש סיבה מאוד טובה, זה במסגרת סמכותם המלאה! מה שהתכוונתי לגבי עניין האוטם הנרחב, וזאת סתם דוגמה שאפשר להחליף אותה בעוד הרבה דברים, הוא שהבנאדם נמצא מספיק בסטרס שלא מועיל למצבו ורק מחמיר אותו. יש אנשים בעלי דעות שונות ומשונות (וחלקן כמובן דעות קדומות ולא מוצדקות) אבל זה לא הזמן לשנות אותן. תפקידך בתור איש צוות רפואי הוא לנסות ולשפר את מצבו של החולה ולא ההיפך. אגב, אני לא מצליח לחשוב על שום שיקול מטעמי בטיחות שקשור לפירסינגים. אולי מישהו יחדש לי? לגבי הכנסת - חבל על הוויכוח. ולגבי הזאטוט פנקיסט - זאת היתה התבטאות לצורך הגזמה בכוונה תחילה ולא דיברתי עליך אישית או על מישהו בכלל. בלי קשר, כמובן שלא היתה לי כוונה להעליב או לפגוע ואם נפגעת אז קבל נא את התנצלותי. ערב טופ דני