עזרה...

עזרה...

שלום רב!! אז ככה... הייתי אמורה לעשות משהו השנה, בסופו של דבר קיבלתי תשובה שאנני יוכלה לעשות את הדבר הספציפי הזה. התשובה התקבלה מאוחר מדי, לא היה באפשרותי להירשם לאן שהוא. השנה לצערי הרב, אני לא ממש עושה משהו מיוחד. ובקשר לשנה הבאה, חשבתי על מספר תחומים שאני אוהבת, ההחלטה קשה עליי כיוון שאני אוהבת מספר תחומים, וקשה לי להחליט בינהם צמצמתי את האפשרויות, למקצועות נבחרים בלבד והם: א. מוזיקה - עדיפות ראשונה, אני גרה באזור ירושלים והייתי מעוניינת לדעת איפה אני יוכלה ללמוד מוזיקה בצורה טובה (פרט לאקדמייה). ב. אנימצייה - איפה ניתן ללמוד אנימצייה, שוב באזור ירושלים, (לא בבצלאל) ג. קולנוע (שוב לא בבצלאל) אז אם מישהו יוכל לעזור לי, (עם כל הדרישות הרבות שלי) אודה לו מאוד, מאוד מאוד!!! המון תודה!!

מוסיקה, אנימציה וקולנוע

1. מוסיקה- בירושלים רק באקדמיה. 2. אנימציה- המחלקה להדמייה ממוחשבת, מולטימדיה ווידאו. המעוניינים יוכלו לשלב או להשלים לימודים לתואר B.ED במכללה לחינוך דוד ילין. פרטים במוסד. תעודת גמר שלוש שנים לימודי יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6286519 הע"ח 9 מורשה 95104 בי"ס לצילום והדמייה מוסררה, ירושלים יסודות המולטימדיה. בימי שישי. תעודת גמר 3 - 4 חודש לימודי יום 11-12 שנ"ל 02/6291951 ת.ד. 1114 הנביאים 37 91010 מכללת הדסה, מרכז תכלית ללימודי חוץ, י"ם מסלול מולטימדיה ותלת מימד. קיימים גם קורסים שונים בתחום. תעודת גמר שנה וחצי לימודי יום או ערב 12 שנ"ל 1800531531 ת.ד. 45128 הר חוצבים 91450 סלע, בי"ס למחשבים, ירושלים 3. קולנוע מסלול בימוי והפקה במסגרת לימודי קולנוע וטלויזיה. הלימודים מיועדים לבנים ובנות. תעודת גמר ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6277366 שבטי ישראל 20 95105 מעלה, בי"ס לטלויזיה קולנוע ואמנויות, י"ם, דתי לבנים ובנות - תעודת גמר ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6731950 יד חרוצים 4 ת.ד 10636 91103 בי"ס סם שפיגל לקולנוע וטלויזיה, ירושלים

למעלה