עזרה

roeesite

New member
עזרה

שלום אני צריך שמות של שירים שהם שירים ישנים שהפכו אותם לרוק מי שיכול לעזור לי תודה כלומר שהתחלה היא כמו שהיא ופתאום הוסיפו רוק מי שמבין ויכול לעזור יש שירים כאלו

roeesite

New member
תגובה

כן בדיוק תודה בסגנון הזה אם יש עוד שירים תוכלי לכתוב לי גם באנגלית זה בסדר וגם בעברית תודההההההה

תנסה את....

אלמנה שחורה- כל הכבוד smookie- Alice תנסה גם את:(זה אני חושבת שלא יעזור לך) toy dolls- nellie the elephant ואת cake- I will survive אני אנסה לחשוב על עוד

חחח אני לא יודעת אם זה נחשב אבל....

אינפקציה- הצב יהושע ואם כבר באינפקציה עסקינן, אז הם עשו גרסה חדשה ל"עד הקצה" של דנה ברגר, ונראה לי שזה יתאים לך, אז.... אינפקציה- עד הקצה

מייקל21

New member
בבקשה -

'שלומית בונה סוכה' בחידוש מצויין של משינה מתוך 'מפלצות התהילה' וכמובן 'פרח נתתי לנורית' של שייגצע (המעולים)

מייקל21

New member
אחותי - דיסק מדהים!

שייגצע יוצרים רוק משובח נועז והומוריסטי מן הטובים שיש לנו היום! 'ניו יורק-רפיח', 'נורית', 'חייל של מאה שעריים' ועוד... איזה שירים!!!!

:)אני איתכם:)

גם אני אוהבת את שייגעצ! כמובן שהכל בגבול הטעם הטוב- אבל הם טובים! אם כל הדיסק שלהם היה טקסטים סטייל "ערוץ הילדים" ו"חייל של מאה שערים" אז זה היה יותר מגניב:) וזו דעתי .......

ricardo18

New member
מעריך את יובל מנדלסון על התעוזה

והמחאתיות. אבל הטקסטים שלו דלים וילדותיים מאוד. חוץ מזה, שייגעצ מעופיינים בסטייה קשה לכיוון הפאנק.

rainbowgirl

New member
אופ,אני לא מבינה למה רשמת אמ אני

כבר רשמתי את זה בתגובה הראשונה??

איז

New member
../images/Emo45.gif נכון

למרות שהדיסק מתחיל טוב דווקא (שירים 1-5), ההמשך טיפשי וילדותי... אגב, אם מישהו לא ידע, בסוף השיר "ערוץ הילדים" (12), מחכים עד הדקה ה-7 בערך, ויש קטע קצר כזה שהוא שר על הגיטריסט שלהם...

שיקווווווו

כשאתה פורט על המיתרים.......אז הפיטמות שלי עומדות שיקו כשאתה מזיז ת'ירכיים..... אתה מתכוון לזה אני מניחה...

bali

New member
מנהל
"פרחים בקנה" - היה לשיר הזה ביצוע

רוקיסטי במיוחד כפסקול הסדרה "ירוקות"... לא זוכרת מי שרה אותו. וגם "עוד חוזר הניגון" של אלתרמן בביצוע של ברי סחרוף באוסף "עבודה עברית".

Princess Grace

New member
לא רק, זה גם ב"נגיעות"

דיסק שווה ביותר, אני אוהבת בעיקר את שתי פנים שלו...

עוד שיר שחודש לרוק שלא הזכירו עדיין

אני מקווה שזה עוזר למרות שההודעה כבר ישנה... יש גם את "קסם על ים כינרת של המכשפות. אחד מהחידושים הכי נועזים ומקוריים שנעשו.... מקווה שזה עוזר לך

למעלה