עזרה-

glory the god

New member
עזרה-

מישהו כאן יודע איך להכין קליפים? אני רוצה להכין קליפ מוזיקה של באפי (קטעים מהסדרה וברקע שיר)מישהו יודע איך? צריך תכנה מיוחדת?ואם כן מאיפה להוריד אותה? ואיך מכינים וכו'?

Adamba

New member
רעיון מאוד נחמד...

צריך אומנם ידע רב בעריכה ובעבודה עם תוכנות שונות לעריכה... לפי דעתי, הרעיון נחמד המימוש לא כדאי...

בלי לבאס צריך ידע-

נראה לך שאנשים לומדים שנים עריכה וגרפיקה ממוחשבת כדי לעשות כאלה דברים ו"תוכנה" + משהוא לא ממש מבין יצלחו ? בלי לבאס...

14מתן

New member
דווקא אני עשיתי וממש לא היה ל מושג

בדברים כאלה, עכשיו כן כי למדתי בזמן שעשיתי את הקליפים אבל לא צריך ידע לפני שמתחילים אז קודם כל התוכנה שקיימת בXP נראה לי קוראים לה movie maker סבירה אבל לא כדאי להשתמש בה כי אין בה אפקטים וגם היא פוגעת באיכות של הקליפ אני מציע לך להשיג את התוכנה של העריכת וידאו של ULEAD זה הכי טוב ואם תצתרכי עזרה אז תפני אליי במסריייייים

Skunk On Wheels

New member
לאלאלא! מובי מייקר של הווינדוז זה

זבל!!!!! אני אישית אוהב את VirtualDub שאיתה גם המרתי סרטים שהקלטתי למחשב לדיווקס (רק שלא היה לי כוח לצרוב אותם וסתם בשביל הכיף עשיתי את זה ואחרכך מחקתי, ושם התוכנה הזאתי משמשת לאותו תהליך גם בריפים של דיוידי (למי שלא יודע, דיווקס יותר טוב מדיוידי))

smgfan

New member
מה באמת??? vurtual dub משמשת

גם לעריכה כזאת של סרטים???
לא ידעתי את זה, ויש לי את התוכנה הזאת כבר הרבה זמן!! אולי אני אנסה גם מתישהו...

Skunk On Wheels

New member
כן

כל מה שצריך זה לפשפש באפשרויות של התוכנה (אין כל כך הרבה שבאמת מועילות) ולקרוא פה ושם באינטרנט. ודרך אגב, זה ממש נחמד לכווץ סרט דיוידי ששוקל 4 ג´יגה לגודל של ג´יגה ומאתיים מגה (אפילו פחות) וככה להכניס אותו על שני דיסקים של 700 מגה (מפצלים את הסרט ל2 חלקים אחרי כיווץ) ולשמור על האיכות של הדיוידי .] (וכמובן שכל זה דורש משהו כמו 10 ג´יגה פנוי על ההארד דיסק)

sour spirit

New member
תאמץ, אני גם רציתי להכין לא מזמן...

וחשבתי להתייעץ עם אנשים פה, אבל זה לא יצא.... וגם אין לי ממש זמן!!! חוצמזה שזה יהיה ממש מעולה אם תכיני אחד - (ותוכלי לחלוק אותו עם אנשים ^______^)... בקיצור, לא צריך כל-כך הרבה ידע בדברים האלה...אלא אם כן, את רוצה לעשות קליפ בסגנון בפי-מיוזיקל או פרוצמו ודברים כאלה... אבל כעקרון - לא... big NO to lots and lots of time in vid editting!!! זה גם די פשוט - ידידה שלי הכינה פוול כאלה (טוב, נו, שלושה...אבל היא התחילה לפני שבועיים)... על אינויאשה ויצא לה ממש יפה!!! את צריכה משו שנקרא windows movie maker שזה כאילו הכי פשוט - ואם יש לך xp צריך להיות לך את זה איפשהו במחשב...אם לא - תורידי!!! ו....תהני!!

sour spirit

New member
תאמץ=תאמת

ו... in vid אמור להיות of vid...נראה לי....אל תשאלו אותי!!

הכנתי הרבה ווידאו קליפים של זינה

בזמנה... צריך תכנה מיוחדת, הפופולארית והשימושית ביותר היא Adobe Prmiere. אני לא אגיד מאיפה אפשר להוריד פשוט כי אסור, ואיך מכינים... זה כבר עניין של אימון.

למעלה