עזרה...

ShadowFlash

New member
עזרה...

טוב שיש את הפורום הזה... אני דיי צריך עזרה בממלכה שלי... אז ככה אני המלך של 22:43 נירוונה הבעיה היא חוסר אקטיוויות אני מתכוון רוב הממלכה נכנסת לפחות פעם ביום כך שאני לא יכול להכריז עליהם כלא אקטיביים אבל מצד שני כדאי שהם יכנסו לפחות פעמיים שלוש ביום... עכשיו כאן הבעיה המרכזית... בממלכה שלי יש פול שחקנים טובים אבל הקונקטיון שלנו דפוק.... הם לא כותבים מספיק בפורום עכשיו... היה אצלנו מישהו חזק בשם נירונה בליצ´ הוא עזב כמו איזה אפס ואחריו עוד שניים. הממלכה התחילה להתפורר וגם אני תכננתי לערוק.... הקטע הוא שפשוט לא היה לי את הלב ללחוץ על הכפתור הזה........ אז עכשיו אנחנו מנסים לשקם את עצמנו אבל אני לא רואה מספיק שיתוף פעולה למרות שדיי נמאס לי אז אני מתכיל לנקוט יותר באיומים אבל גם זה לא כל כך עוזר...... אם יש למישהו רעיון איך להציל את הממלכה..... תרשום.... בבקשה... אנחנו גוססים.... בדיוק הפסדנו במלחמה לממלכה יותר חלשה מאיתנו בגלל חוסר אירגון....... עוד משהו... ניסיתי כמה וכמה פעמים לשנות משהו לארגן אבל הקטע הוא שאף אחד לא שם על זה!

God Killer

New member
פלאשבק

אני הייתי במצב שלך והגעתי למסקנה אחת מרכזית. הממלכה לא שמה עליך,אתה לא צריך לשים על הממלכה. אתה יודע מספיק טוב שאם היית שחקן רגיל ולא מלך כבר היית עורק (כנראה תכחיש אבל זה האמת). בכל מקרה הבעיה היא לא שאין לך לב,אתה פשוט רוצה להשאר מלך אז אתה רוצה לשפר הממלכה. פשוט תערוק,הממלכה שלך חסרת תקווה.

ShadowFlash

New member
אני לא כמוך!

ואל תשכח את הקטע שהם מינו אותי למלך למרות שלא רציתי!!!!!! ותאמין לי הייתי קרוב לעשות דיפקט אבל פשוט לא יוכולתי.... ולמאן האמת ליהיות מלך זה חרא משהו לא נורמלי! כל הזמן אבל כל הזמן מפוצצים לך את הצורה וכל מה שאתה מקבל זה צעקות מחברי הממלכה שלך ואיזה 10% להכנסה.... לא שווה (כן אני יודע יש עוד כמה %+) אתה לא הייתה קשור לממלכה הקודמת שלך כמו שאני קשור אליהם עכשיו... איכפת לי מנירונה!

Suslik

New member
DEFECT

and defect and defect and defect or create new acounts until you find a deent kd. :)|הדגש

God Killer

New member
אתה לא חייב ליהיות מלך

ליהיות מלך זה לא חרא,רק במלחמה מופצצים את המלך וגם זה לא תמיד,ועל מה חברי הממלכה צועקים? על זה שמפוצצים אותך? אם כן אז יש להם היגיון מעוות. ואם חברי הממלכה כל הזמן צועקים כל הזמן על המלך זה אומר משהו על המלך,בדרך כלל את המלך מכבדים. ולמה אתה כל כך קשור לממלכה שלא שמה עליך קצוץ? אם היה אכפת להם ממך הם היו משתתפים בפורם,תוקפים,אקטיבים בקיצור. נ.ב. זה למען,לא למאן

למעלה