עזרה

suns32

New member
עזרה

מישהו כאן יודע על מה מדבר השיר unsent מהאלבום SFIJ היא מדברת שם על מישהו בשם מרקוס , זה מישהו מעברה או שהיא סתם כתבה את השיר הזה ? תודה...

j u n k

New member
תשובה

אכן...כל השיר אנסנט כתוב על אנשים אמיתיים, ודברים שקרו.

Rוית

New member
המקרים אמתיים

רק השמות שונו.. (השמות המלאים שמורים במערכת
)

השמות שונו?

לא ידעתי ,חשבתי שלא.... אנשים אני עכשיו הולך לצלם לכם את הפוסטר של אלאניס שיש לי בחדר <מתלהב מהמצלמה החדשה שלי>

Rוית

New member
כן היא שינתה אותם

אבל לא בצורה משמעותית ככה שמי שזה עליו יודע שזה עליו...
ויאללה תעלה תמונות של הפוסטר!!

ועוד קצת פרטים...

אלאניס אמרה כמה פרטים על השיר בהופעה VH1 STORYTELLERS היא אמרה שזה כל כך קל לרשום למישהו על מה שעבר... הייתה לה השראה כל כך גדולה שהיא יכלה לרשום על 50 אנשים. השיר נרשם בקיץ 1998 (קצת לפני שSFIJ יצא...) היא אמרה שהשמות באמת לא אמיתיים אבל הם לא באו לה בטלפתיה... חלק מהם הם שמות חיבה חלק הי באמת סתם המציאה ואחד מהם הוא אמיתי... סביר להניח שהם האמיתי "מטיוס" (הראשון) כי גם בגרסת הדמו, זה השם היחידי שנשאר כמו המקור. השיר יצא כקליפ בפברואר 1999 ואלאניס הפיקה אותו בעצמה. ו...זהו. זה מה שפחות או יותר אני יודע בפרטים על השיר (לא קשור למשמעות...)

רק רציתי להוסיף

שלפני שsfij יצא אלאניס לא הצליחה לישון בלילה במיוחד בגלל השיר הזה אז היא החליטה להתקשר לכול אחד מהאקסים שלה שנמצאים בשיר כדי לבקש את הרשות שלהם לשיר את השיר הזה

ועוד פרט קטנטן...

נכון שרשמתי שהיתה לה השראה לרשום על 50 אנשים ב- UNSENT? אז היא בסוף עשתה רשימה של 5-7 (5-מקור. 7- דמו) של האנשים שהיא הכי הרבה רוצה לרשום עליהם

למעלה