עזרה.....

ט2רייJי

New member
עזרה.....

תראו בזמן האחרון אני מדבר עם הידידה הכי טובה שלי בטלפון המון וזו לא הבעיה כי זה כיף ( לפחות ברוב המקרים ) בזמן האחרון אני מרגיש שעובר עלי משהו ואני משתנה או משהו נמאס לי מהחיים נמאס לי מהכל אני כבר לא רוצה לחיות אני מרגיש שכל מה שיקרה יאישימו אותי בסוף וזה נמאס אז החלטתי לשתף אותה אולי היא תוכל לעזור לי ואני לא יודע למה כבר שלוש שיחות אני בוכה היא כל כך מתוקה אתם חייבים לשמוע את הקול המלאכי שלה שהיא מנסה להרגיע אותי ושהיא מנסה לעודד אותי כל השיחה אני אומר לה שאני מפחד אני מפחד לאבד אותה אני מפחד לפגוע בה והיא עוזרת לי היא מלאך אני נשבע היא מלאך היא משהו מיוחד לא תמצאו ילדה כזו בשום מקום בעולם היא תמיד עוזרת לי ותמיד תומכת בי גם שקשה ונמאס והיא תעזור לי בלי להתחשב בשעה ביום ובמקום היא תעזור אבל אני מפחד לאבד אותה היא כל כך חשובה לי שאני מפחד לאבד אותה ואמרתי לה את זה כל השיחה אני מחלק לה מחמאות כמה היא חשובה כמה היא מתוקה כמה היא מקסימה אבל אני עדיין פוחד, פוחד לאבד אותה פוחד לפגוע בה זה קשה לי אבל היא תמיד עוזרת לי אני נשבע היא מלאך לא תמצאו ילדה כמוה בשום מקום בעולם היא כל כך מקסימה שאפשר למות מזה היא יפיפיה היא חמודה היא מתוקה היא מקסימה אני מחבב אותה מאוד מאוד מאוד מאוד ויש לי דאגות משלי אני מפחד להגיד משהו בלי לחשוב ובלי כוונה לפגוע בה ואני לא רוצה לפגוע בה............. אני לא רוצה לאבד אותה.... ואני בטוח שגם היא לא רוצה לאבד אותי....
מיאוווווו חתולה

nobodys girl

New member
מצטערת על האיחור בתגובה

אלה ימים קשים ועמוסים גם בשבילי.. כן כן, גם אני מקטרת בתקופה הזאת אפילו שלרוב אני מעדיפה לעזור ולא להעזר כן. לענייננו. תראה. אני בדעה שאסור להשליך את כל הבעיות ואת כל הקשיים ולהתחבר רק לבנאדם אחד מכמה סיבות א. להשליך על בנאדם את כל הבעיות שלך מוסיף לו סיבות לדאגה. אני חושבת שצריך במקום מסויים להזהר כמה אתה מערב מישהו, כי לפעמים זה נורא קשה לעזור ב. אם הבנאדם קצת פוגע בך הכל מתמוטט לך ג. לרוב כשסומכים רק על בנאדם אחד מתרחקים מאחרים ופוגעים בהם וגורמים נזק בלתי הפיך למערכת היחסים איתם. אני כבר יודעת עליך קצת מפה ומשם, ואני יודעת שהיא לא הידידה היחידה שלך ושהמצב לא כזה. אז.. תראה, היא קרה לך ואתה יקר לה לפיכך אתה לא תפגע בה באופן מכוון או להפך יותר מזה- אתה והיא תעשו הכל כדי לא לפגוע אחד בשניה גם בטעות וזה משאיר לנו סיכוי בודדים ביותר להעליב, להרגיז, לעצבן ובאופן כללי לפגוע, נכון? זה סיכון שבנאדם לוקח בזה שהוא חי בחברה מסויימת. בני אדם הם יצורים חברתיים, ובקשר יש תמיד סיכוי לפגוע ולהפגע. זה אומר שמול כל הדברים הטובים יש סיכויון קטנטנן שיקרה משהו רע, ואם הוא קורה תמיד יש דרך לתקן אותו... מבין מה שאני אומרת? הצ´אנס הפיצפון להכאיב לה או להפגע בעצמך, מתגמד כל כך לעומת הקשר שאתה מתאר שזה בהחלט שווה את זה. מה שיכול לחזק אצלך את התחושה שאתה חשוב לה, ולגרום לה להבין כמה היא עוזרת לך יהיה פשוט להגיד לה מה שאמרת לנו- כמה היא מקסימה, חשובה ועוזרת. זה יגרום לשניכם הרגשה טובה ויחליש את הפחד הזה שהיא תפגע בזה בכלל- אם קשה ורע לך עכשיו אנחנו פה כדי להקשיב ולעזור שלך אדוה

ט2רייJי

New member
ת!דה....

תודה באמת עזרת לי ושתדעי שהקשר בנינו הוא באמת קשר מיוחד.... אז תודה

GirlFriend

New member
דעתי, עדיף מאוחר מאשר אף פעם..../images/Emo3.gif

כמו אדווה, אני עסוקה הרבה במבחינים, הסיוט שלי יגמר ביום רביעי הזה (סוף לוח מבחנים שני
) תראה, לפי מה שכתוב יש לך קשר מיוחד מאוד עם אותה הילדה. מיוחד מאוד. ידידות אמיתית היא להיות עם אותו חבר (חבר, ידיד..) גם ברגעים הקשים, כי ברגעי שמחה זה הרבה יותר קל. היא נשמעת באמת מקסימה לפי המחמאות שלך ולפי זה שהיא מקשיבה לך כשקשה לך, וזה שאתה יכול להפתח אליה. אבל אולי אתה אומר לה את זה יותר מידי וזו מעיין אובססיה קצרה, כי אתה גם כאן לו הפסקתה לכתוב עד כמה היא מלאך, מקסימה וכו, זה לא בהכרח לרעה. אתה מפחד לאבד אותה כל כך, מסיבה לא ידועה, כי היא חשובה לך, וכמו שלא רוצים לאבד מישהו מהמשפחה, אתה לא רוצה לאבד אותה. עצה ממני, תמשיך להחמיא לה אבל לא יותר מידי שלא תפרס את זה לא נכון....
.

yaldaofra

New member
תשמע...

כמו שnobodys girl, כאן מעלי, אמרה.. אנחנו פה- להקשיב ולנסות לעזור.. אבל בכל מקרה, אם למדתי משהו בתקופה האחרונה... זה שכל קשר שבאמת חשוב לשני הצדדים, וזה בתנאי שהוא באמת חשוב לשני הצדדים ולא רק לצד אחד, הוא יחזור להיות כמו שהיה ואפילו יותר טוב גם אם תריבו או משהו כזה.... אבלללל, הרי כמו שאתה מספר כמה אתם חשובים אחד לשני, ומדברים על הכל וכל זה, אני לפחות לא רואה סיבה שיקרה משהו שיהרוס... לפחות אני מקווה... ובכל מקרה, עצה קטנה, תחייה את החיים, ומה שיקרה, יקרה מסיבה! והסיבה הזו, לא משנה איך היא נראית לך באותו הרגע, תמיד בסופו של דבר היא לטובה- אם זה לכשל אותך.. ואם זה מסיבה אחרת... (סתם משהו לחיים בכללי..) מקווה שעזרתי במשהו... בהצלחה בכל מקרה!

למעלה