עזרה...

עזרה...

הייתי רוצה שכל אחד יתן כאן את השיר רוק שהוא הכי אוהב,אבל יותר בקטע השקט. לדוגמה כמו:bird of paradise,i´m easy...דברים בסגנון הזה פחות או יותר

meandmeandme

New member
לא יודע אם זה נכנס להגדרה של שיר שק

ט אבל אני אומר shine on you crazy diamond ואם לא זה אז hey you

אפשר לשאול

לשם מה אתה מחפש את השירים הללו, כלומר אני יכול לחשוב על מאות שירים שכאלו, אם תוכל לפרט קצת על הסיבה, או על הטעם שלך, זה מאוד יעזור

ms1510

New member
justin hayward -forever autumn

snowy white - bird of paradaise sad lisa - cat stevens led zeppelin - thank u וכמו שאמר הניבלוגים יש מאות אם לא אלפים...

אז ככה....

סתם אני רוצה שירים טובים שיהיה מה לשמוע,אין סיבה מיוחדת מדי. אבל תמשיכו זה טוב!

אההה.והטעם...

לא יודע בדיוק להסביר,אבל שיהיה שקטע אבל אני אוהב שזה יותר חזק,זאת אומרת שתהחושה חזקה(לא יודע להסביר בדיוק) לדוגמה בshine on you....זה שיר ענק,אבל זה לא מה שאני מחפש בדיוק.זה לדוגמה שקט לי קצת מדי.. קשה לי להסביר את זה,אבל נגיד ככה:אני שומע רד הוט צ´ילי פפרס (לא את הזבל של עכשיו,דברים מוקדמים..)פינק פלויד,פרנק זאפה,ברי סחרוף,הנדריקס,לד זפלין אני די מכיר את החומר...ויש את הלהקה של מארק קנופלר(אני פשוט אף פעם לא קולט את השם נכון,ואני לא רוצה להעליב פה אנשים..)שגם אני קצת אוהב. זה בערך,אבל בעיקרון אפשר הכול,מה שאתם אוהבים בימי חורף :)

LadyG

New member
אני לא משוכנעת שהבנתי אבל מנסה

The wind cries Mary - הנדריקס Going to California - זפלין לי הם עושים את זה.

Mr Jack

New member
אני יכול להמליץ לך על כמה מטאל אם

יעזור...אבל כמעט בטוח שאתה מכיר... Pantera - Cemetery Gates Iced Earth - Watching Over Me אממ..דרים ת´יאטר יעזרו לך לדעתי... Finally Free The Spirit Carries On וקצת קלאסיקה? על מדרגות לגן עדן בטוח שמעת..פינק פלויד : Time שיר טוב...טוב ! כלללללל הדיסק Darl Side Oh The Moon גם Wish You Were HEre ו Animals וג´ימי All Along The Watcher לא בטוח שזה מתאים... Guns N´ Roses - Civil War חולה על השיר הזה... אם חיפשת רק קלאסיקות אז כנרה שלא ממש עזרתי לך, אבל לא נורא..תשמע בכל מקרה.

Mr Jack

New member
אה הא! שיר שקט שקט, טוב...

90 אחוז ששמעת אבל ננסה ? Eric Clapton - Tears In Heaven מרגש עד דמעות.

הוא לא עושה לי את זה...

עד כמה שהסיבות לכתיבת השיר היו עצובות וכואבות.. זה לא בשבילי..

ganooov

New member
נוו... ../images/Emo13.gif

שירים שקטים מבחינתי זה קנופפלר (ללהקה קוראים דייר סטרייטס, אבל הוא לא מנגן איתה כבר המון זמן
). אבל אני לא ממש מבין מה אתה מחפש, ולמה.

meandmeandme

New member
יש לי עוד כמה

גם אני לא ממש הבנתי מה אתה מחפש אבל אני ינסה שוב radiohead - karma police joe satriani - always with me always with you the who - welcome porcupine tree - lightbulb sun זה ננכון ששמעתי מישהו פה אומר שהחדשים של רד הוט לא טובים!!? מה זה אמור להביע!? קליפורניקישן עננננקקקקק וביי דה ואי פשוט גאוני! אתה צריך לשמוע את הדיסק הזה עוד כדי להעריך אותו!

noosh

New member
אמממ...

Your Latest Trick / Dire Straits Angie / Rolling Stones Nights In White Satin / Moody Blues In My Life / Beatles Dust In The Wind / Kansas Thank You / Led Zeppelin Over The Hills And Far Away / Led Zeppelin Stairway To Heaven / Led Zeppelin יש עוד המווווןןןןןן

למעלה