עזרה...

קומיקס

New member
עזרה...

אולי משהו מחברי הפורום יודע מספר של מועדון ה"פורום" שאני יכול להתקשר ולבקש לייחצן להופעה של היהודים? תודה מראש....

קומיקס

New member
פרטים...

הופעה ביום שבת הבא ה-30.11.2002 ב-21:00 במועדון הפורום,אני לא יודע בידיוק כמה עולה כרטיס... אבל זה יהייה כמו בהופעה שעברה,שירים משלושת הדיסקים, אני מקווה שיהייה טוב כמו פעם שעברה... מקווה שתבואו...

חי חי חי

כייף לי עכשיו
אורית בבאר שבע :)

יאכככככ

איזו יציאה מגעילה וחסרת כל טעם "אני מאאאגניב וקשוח.. לא לרמה שלי לשמוע את תום ואורית אבל אני בכל זאת רוצה לבוא.. אז אני אגיד שאני לא ארד לרמה של ילדות בנות 14 אלא אעשה פוגו קשוח.." יאככככ

LOL, חבר שלי מגיע להופעה שלהם

ןחשבתי שזה יהיה נחמד להיפגש שם. אין לי בעיה עם היהודים למרות שאני לא אוהב אותם. אם את בוחרת להיעלב מההערה שלי אז סליחה...אבל יש דבר שנקרא "סרקזם". אם את מכירה

oleg_kh

New member
www.club-forum.co.il

אבל ילד זה לא ממש עובד ככה, מי שמיחצן זה מי שכבר עובד בפורום לא איזה מישהו שמתקשר ואומר אני רוצה ליחצן. אבל תנסה.

oleg_kh

New member
חחחחחחחחח

טוב סבבה אני רואה שהם פונים למקורות כאלה כבר.. כנראה שאף יחצן נורמלי של הפורום לא רצה למכור את זה.. חח ואל תתלהב יותר מדי כי במילה אחת אתה תעוף משם. תהנה.

קומיקס

New member
אוייי כמה שאתה עלוב!!!

אתה התחלת אם פוזה עליי באיי סי קיו וממשיך פה הבנו שאתה משהו בכיר בפורום ואתה יכול לעשות שיעיפו אותי נו מה אתה גבר? עצה שלי לחיים,תפסיק אם הפוזה כי היא לא עובדת על אף אחד ואתה רק מפסיד ממנה!!!

Superdror

New member
ילדים בני 15-18 מייחצנים בעבור

הפורום מזה הרבה זמן... גם בלי להיות עובדים של הפורום. אני מכיר הרבה בנות שכבר לפני שנתיים או שלוש היו מוכרות כרטיסים ומיחצנות בבית הספר וכאלו.... כששאלתי אותן מה יוצא להן מזה, הן טענו שהן מקבלות כניסה חינם ושתייה חינם. ואני מאמין שאתה בתור סלקטור(תקן אותי אם אתה לא סלקטור) גם נתקל תמיד בבני נוער המסתובבים עם מעטפות מלאות כרטיסים ומוכרים, ילדים שלא עובדים בפורום. בוקר טוב :)

oleg_kh

New member
2 תגובות ../images/Emo13.gif

ליחצן החמוד
אני לא בא אליך בפוזה, אבל איך שבאת אליי באיציק לא מגיע לך יותר מזה, פשוט אתה תופס מעצמך בגלל שאתה יחצן ואני רק בא להגיד לך שאתה מה זה לא..אז חלאס עם ההתלהבות "אני מיחצן אני מיחצן". לדרור הלא פחות חמוד
נכון יש ילדים שמיחצנים, יש כמה סוגים של מסיבות כמו נוער שזה 15+ משהו כזה אז ילדות בנות 15 מיחצנות את זה, יש את מסיבות ה-17+ שמיחצנים את זה אנשים קצת יותר גדולים ואת מסיבות החיילים מיחצנים חיילים (כ´ילו ד´הה). את מסיבות ה-23+ לא מיחצנים. מה שיחצנים מקבלים זה כניסה חינם לערב אותו הם מיחצנים (לדעתי זה משתלם רק במסיבות חיילים כשכניסה עולה 70+) ואיזה 2 בירות או קולה (לא שתייה מפוארת). הרבה מהילדים עושים את זה רק כדי להתלהב ולרכוש להם "שם" בביצפר שלהם שיחשבו שהם מקושרים וזה.. שזה די מצחיק במבט מהצד. רק לידיעתך הכללית, היחצנים לא נחשבים כעובדי הפורום, ובכל צעד ושעל שלהם מתייחסים אליהם כאל בליינים רגילים ואין שום בעיה להוציא מישהו או למנוע ממנו בכלל לראות את הפורום רק מבחוץ כל החיים
אז אני לא רוצה לנפץ את האשליות של היחצן הצעיר שלנו, אבל שירגיש מלך בקרב הילדים בבצפר שלו אבל כשהוא בסביבת אנשים נורמליים (ובמיוחד בפורום) שינמיך פרופיל (כבר הרבה יחצנים מצאו את עצמם נבעטים החוצה בגלל גישה מתלהבת ויהירה <"למה מי אתה אני עובד פה אל תגע בי">) בכל מקרה, אם קראתם את כל זה חחח אני מקווה שנהנהתם לעולמו המרתק (NOT) של פורום באר שבע אז שיהיה לכם בוקר טוב, והמשך יום נעים

אלוהים ישמור!!!

מה נסגר עם ה"סגידה" הזאת לפורום???? כולה מועדון שמדי פעםאיכשהו יש שם איזו הופעה נורמאלית. "יה אני יחצן!" "יה אני סלקטור" צאו מזה...

oleg_kh

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק על זה אני מדבר! כולה מועדון מה יש..

קומיקס

New member
קצת הבהרות...

אני קודם כל לא מתלהב ועושה לעצמי שם במקיף של עובד בפורום או משהו... אני מייחצן כי זה סבבה וגם אין לי כסף עכשיו לכרטיס אז אני יקבל חינם מה הבעיה בזה? דבר שני אתה דיבת אליי בגישה לא נעימה באי סי קיו ואני כרגע קורא את ההיסטורי ולא מוצא משהו לא יפה מצידי אתה זה שהתלהבת שאתה לא ילדון אז אתה ילד גדול רוצה שקל? ועוד משהו אני אמרתי לך: "אני מיחצן אני מיחצן אני מיחצן" אם אתה כ"כ בנאדם גדול אולי קודם כל תלמד לא לשקר ואח"כ להשתחצן שאתה כזה גדול?... מקווה שהבנת!!!

למעלה