2 תגובות ../images/Emo13.gif
ליחצן החמוד
אני לא בא אליך בפוזה, אבל איך שבאת אליי באיציק לא מגיע לך יותר מזה, פשוט אתה תופס מעצמך בגלל שאתה יחצן ואני רק בא להגיד לך שאתה מה זה לא..אז חלאס עם ההתלהבות "אני מיחצן אני מיחצן". לדרור הלא פחות חמוד
נכון יש ילדים שמיחצנים, יש כמה סוגים של מסיבות כמו נוער שזה 15+ משהו כזה אז ילדות בנות 15 מיחצנות את זה, יש את מסיבות ה-17+ שמיחצנים את זה אנשים קצת יותר גדולים ואת מסיבות החיילים מיחצנים חיילים (כ´ילו ד´הה). את מסיבות ה-23+ לא מיחצנים. מה שיחצנים מקבלים זה כניסה חינם לערב אותו הם מיחצנים (לדעתי זה משתלם רק במסיבות חיילים כשכניסה עולה 70+) ואיזה 2 בירות או קולה (לא שתייה מפוארת). הרבה מהילדים עושים את זה רק כדי להתלהב ולרכוש להם "שם" בביצפר שלהם שיחשבו שהם מקושרים וזה.. שזה די מצחיק במבט מהצד. רק לידיעתך הכללית, היחצנים לא נחשבים כעובדי הפורום, ובכל צעד ושעל שלהם מתייחסים אליהם כאל בליינים רגילים ואין שום בעיה להוציא מישהו או למנוע ממנו בכלל לראות את הפורום רק מבחוץ כל החיים
אז אני לא רוצה לנפץ את האשליות של היחצן הצעיר שלנו, אבל שירגיש מלך בקרב הילדים בבצפר שלו אבל כשהוא בסביבת אנשים נורמליים (ובמיוחד בפורום) שינמיך פרופיל (כבר הרבה יחצנים מצאו את עצמם נבעטים החוצה בגלל גישה מתלהבת ויהירה <"למה מי אתה אני עובד פה אל תגע בי">) בכל מקרה, אם קראתם את כל זה חחח אני מקווה שנהנהתם לעולמו המרתק (NOT) של פורום באר שבע אז שיהיה לכם בוקר טוב, והמשך יום נעים