עזרה!!

yamato ishida

New member
עזרה!!

מה קורה לכם?! אתם בסדר?! עכשיו יותר יבש ממוח שלי, בדיחות של גאטומון עונה 2 ביחד!!!!!!!!!!! טוב הנה רעיון (ותעשו לי טובה והפעם תשתפו פעולה!!!!!!!!!!!!!) שכל אחד יצייר\יצלם את עצמו וישים את פה בפורום מה אתם אומרים? אפשר להשתמש במה שקוצים!! דוליז, מצלמה, צייר כל מה שאתם רוצים!! ושזה יהיה מהשבועיים האחרונים לפחות, לא משהו מאז שהייתם בני שנתיים!! אני עכשיו נראה בדיוק ככה, אתמול הייתי עם שיער ארוך יותר... הסתפרתי היום (כולם להגיד מזל טוב!) טוב נו לא בדיוק ככה, אבל זה הכי דומה, עשיתי את הנייקו (אני) הזאת על עצמי, עיזבו את השטויות, זאת אני, אה... השיער שלי עכשיו יותר קצר מזה... X_X הוא כרה ארוך... עזבו שטויות הבנתם ת´רעיון? ותעשו טובה ושתפו פ-ע-ו-לה!! ולשים רק בשירשור הזה!!

יאקומו

New member
אין לי סורק או משהו...

או דוליז... ות´אמת? כל הרעיון הזה של להשים תמונות, לא ממש מוצא חן בעיניי... אני אוהבת ככה, לדמיין, זה לא בגלל שאני כהה או משהו כזה, כי אין לי במה להתבייש! אבל אני אוהבת ככה להיות...

Nifredil

New member
../images/Emo49.gif !

יש לי תמונה מלפני 4 חודשים בערך... אבל נראה לי כאילו זה היה אתמול. אבל התמונה הזאת לא ממש טובה... מה זה דוליז?

yamato ishida

New member
ואההההההההההההההההההההההההההההההההה

אתם ידועים מה? תשכחו מזה... זה (עוד) אחד מהרעיונות הדפוקים שלי

Digi Lista

New member
אני כאן...

האמת שתמונה גם לי אין(כי אני שונאת להצטלם) ודוליז אני לא יודעת לעצב(ויכולת הציור שלי...) אבל ראיתי שבפורומים אחרים זה לא מזיק ככה שלא איכפת לי שננסה את זה כאן, מקסימום לא ילך-לפחות ניסינו("עדיף לנסות ולהיכשל מלא לנסות בכלל"...אני צריכה להפנים את זה הרבה פעמים...)

Digi Lista

New member
דוליז הן העיצובים כמו שיש בגלרית

"עיצובים לפיק של שני", משהו כמו בובות קטנות שמצוירות בעזרת מחשב...אני לא כול כך מצליחה להסביר אבל יש פורום שמיועד לזה וכמה מחברי הפורום יודעים יותר טוב ממני להסביר את זה...

למעלה