עזרה

עזרה

אני לא יודע PHP, אבל הכנתי בפלאש משחקון שבסופו יש טבלה אשר מבוססת על PHP, העלתי אותה עם הPHP לאתר אשר תומך בPHP אך משום מה זה לא עובד. אנא תעזרו לי
נ.ב. הטבלה מופיעה לאחר שהמשחק מסתיים

shanor

New member
מממ...

טוב אז ככה, הוא כותב לך שיש בעיה כל שהיא עם תיקיה 656... לי זה לא אומר הרבה אולי לך זה יגיד יותר, אבל דיי קשה לדעת מה בדיוק הבעיה בלי הקוד של הטבלה... יעזור אם תעלה לכאן את הקוד של הטבלה, כי לפי מה שזה נראה הוא מחפש איזו תיקיה שלא קיימת, שבתוכה אמור להיות קובץ שמחזיק את טבלת השיאים... בכל אופן הקוד יעזור כדי להבין מה זה DIRECTORY 656... זהו בהצלחה שנאור.

תשובה

אני לא מבין כלום בPHP, אני יכול לתת לך את הכתובת של קובץ הPHP של הטבלה באתר אם זה עוזר. וגם הוספתי את הקובץ להורדה, (אני לא ממש יודע איך אמורים להסתכל על זה). אז תודה על העזרה בכל מקרה
נ.ב. שיניתי את הסייומת של הקובת לTXT, אם צריך תחזיר לPHP.

shanor

New member
מממ...

טוב זה דיי היה אמור לקפוץ לי ישר אבל לא יודע למה לא חשבתי על זה. 656 זו רמת ההרשאה שיש לך על הספריה שבה מוקלטים הנתונים... על פי הסקריפט עצמו הנתונים מוקלטים בתיקיה שנקראת data. הרשאה של 656 אומרת כתיבה וקריאה לבעלים (OWNER), קריאה וביצוע לקבוצה (GROUP), וקריאה וכתיבה לאחרים (OTHER)... על פי הסקריפט (גם ההגיון ההרשאה אמורה להיות 775- משמע: קריאה וכתיבה וביצוע לבעלים ולקבוצה, וקריאה וביצוע לאחרים... תנסה לשנות קודם כל את ההרשאות לתיקיה הזו שנקאת data, אם זה לא יעבוד, תחפש בקטע של המשתנים בתחילת הסקריפט את המקום שבו רשום:
$data_folder = ´´;​
ותשים בתוך המרכאות סלש אחד רגיל ´/´. תעלה אותו מחדש לשרת ותעקוב אחרי ההוראות של הסקריפט כמו שהם כתובים (להעלות בצורה של ASCII ולתת הרשאה של 0775). תגיד מה קורה הלאה. בהצלחה שנאור.

מצטער על הבורות

אבל לא ממש הבנתי את כל הקטעה שח ההרשאה ומה הכוונה להעלות בצורה של ASCII? תודה על העזרה

shanor

New member
מממ...

טוב זה דיי תלוי בתוכנת ה- FTP שבה אתה משתמש. בגדול יש אפשרות להחליט על צורת הלאת הקובץ אל השרת ASCII או BINARY, התוכנות ה"משוכללות" יותר יודעות להחליט לבד ובדרך כלל מוגדרות על AUTO. מה שכן הרשאות, את זה אתה כן צריך להגדיר, אז תבדוק קודם כל האם קיימת תיקיה בשם DATA על השרת שלך. אם כן תן לה הרשאה של 0755 לפי מה שמוסבר בסקריפט. איך עושים את זה... זה שוב תלוי איך אתה מעלה את הקובץ שלך לתוך השרת. ברוב תוכנות ה- FTP יש אפשרויות לשינוי הרשאות שנקראות CHMOD, לאפשרויות כתיבה קריאה וביצוע לקבוצות שונות של אנשים שמוגדרות כבעלים, משתמשים ואחרים. אבל שוב זה יותר תלוי באפשרויות של תוכנת ה- FTP שלך. עכשיו היות וכמה שאני זוכר (אם אני זוכר נכון) אתה מאחסן על שרת חינם, אז יכול להיות ששם יש לך דף HTML (טופס) של העלאת קבצים, במקרה כזה אתה צריך לבדוק האם יש לך אפשרויות של שינוי MOD לתיקיות. אם אין אפשרות אז לך לפי מה שכתבתי לך בקטע של לחפש משתנה ולשים שם / זה יתן לו נתיב של תיקית השורש שלך, התיקיה הבסיסית... מקווה שנתתי כאן קצה חוט. בברכה ובהצלחה שנאור.

תשובה

אני מאכסן בשרת חינמי ויש שם דף העלאת קבצים, אני לא משתמש בתוכנת FTP. את הקבצים אני העלתי לתיקיה הראשית של האתר שלי, יש לי אפשרות לפתוח תיקיה חדשה... אגב השרת שאני מאכסן בו הוא: members.lycos.co.uk

shanor

New member
טוב.

אז, תשנה את הערך של המשתנה כפי שציינתי באחת ההודעות הקודמות. זה אמור לעזור.

shanor

New member
מממ...מישהו??

לא, לצערי אני לא יכול להעלות כלום לשרת כל שהוא, כי אני עובד על שרתים של אחרים, אבל ניסיתי את זה על השרת שאני מריץ על אחד מהמהחשבים שלי, ולא היתה שום בעיה..... לכן אולי אני לא בכיוון... יכול להיות שיש אולי בעיה אחרת והיא לא בעיה של הרשאות לתיקיות, אבל מצד שני אם זה כן, אין לי ניסיון עם LYCOS, ועם כל מאחסני החינם, ככה שאני לא יודע עד כמה הם מאפשרים שינוי הרשאות אם בכלל.... מצטער. שנאור.

אז אולי

אתה מכיר מקום שאפשר להעלות בו את זה חינם? אני ממש ממש צריך את זה
אם מישהו בפורום הזה יכול אולי לעזור לי בבקשה ממכם

הסבירו לי שצריך משהו עם דטא בייטס

וSQL, מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אני אמור לעשות???

למעלה