עזרה!

mgirl

New member
עזרה!

אוקיי, יש לי את הסרט ויש לי את הכתוביות - איך אני מחברת ביניהם?! הכתוביות שלי הן בקובץ SUB. הורדתי את התוכנה VOBSUB, אבל אין לי מושג איך להשתמש בה. ניסיתי להוסיף לSUBMUX את קובץ הוידאו ואת קובץ הכתוביות, אבל קובץ הכתוביות לא מתקבל! אז מה אמורים לעשות?! נכנסתי לממיר שאמור להפוך את זה לקובץ שמתקבל - SUBRYSINC, אבל כשאני עושה OPEN ופותחת את הקובץ, כלום לא קורה. כאילו, לא נפתח כלום. אז מה עושים?!

URNFS

New member
כדי שהVOSSUB יעבוד

צריך ששם הקובץ של הכתוביות יהיה כמו שם הסרטץ לדוגמא:movie.avi movie.sub ואז להפעיל את הקובץ במדיה פלייר,ולעשות שיהיה captions

mgirl

New member
אוקיי, אז ככה:

יש לי קובץ SHREK.AVI וקובץ SHREK.SUB. עכשיו אני פותחת מדיה פלייר ומפעילה CAPTIONS, אבל זה לא עובד! צריך לעשות משהו עם הVOBSUB קודם?

איזה? מיקרו DVD הכי טוב.

קבל קישור: www.tiasoft.de ואם אי אפשר להוריד שם אז חפש את התוכנה בTWOCOWS או בWWW.SOFTWARE.COM או במנוע חיפוש תוכנות כלשהו.

mgirl

New member
אבל יש לי בעיה

בסרט שרק שהורדתי למחשב יש הקדמה כזאת של VCD או ווטאבר, של 20 שניות או משהו כזה, ואז הכתוביות לא מתאימות. אני יודעת שיש אפשרות של DELAY, אבל זה מתבלגן לי ואני לא מצליחה לסדר את זה!

mgirl

New member
וגם:

התזמון של הכתוביות שלי לא מוצלח, ככה שבחלק של השיר, ממש בתחילת הסרט (HEY NOW), כל הכתוביות הופכות להיות הרבה מוקדמות מדי. בקיצור, אני צריכה כתוביות לשרק עם תזמון שעובד...

kingkung2002

New member
בradlight

יש אפשרות להזיז את הכתוביות קדימה או אחורה ואחרי שתשני זה יסתדר

mgirl

New member
לא, זה לא טוב

הדקות הראשונות של הסרט מתוזמנות בסדר, אבל אז זה מתחיל למהר, ואז להאט, וזה עושה המון בלאגנים בתזמון.

URNFS

New member
הבעיה שלך זה הפריים-רייט.

הכתוביות נעשו עם סרט שיש בו פחות פריימים לשנייה מאשר הסרט שיש לך.יש דרכים לסדר את זה,אבל אני לא מומחה בעניין הזה..

ואפשר לתקן את זה גם

בטיים אדג´סטר שאפשר לחפש אותו במנוע חיפוש של תוכנות. time adjuster.

supper marrio

New member
יש לך כתוביות לשרק??? את יכולה

להביא לי בבקשה??? אני ממש רוצה את זה...

למעלה