עזרה!

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אני גרועה בפיזיקה, אבל ~~~ אני לא בטוחה שאתה צודק ~~ משו בפתרון ש´ך לא נראה לי
אני הייתי מוצאת את התאוצה, ואחר כך מחשבת את המהירות בנקודה השלישית, ואז אם היא קטנה מ 90 קמ"ש הנהג לא עבר על המהירות המותרת, אם היא מעל 90 קמ"ש, אני לא מקנאה בנהג
ושוב, אני מזכירה, אני גרועה בפיזיקה
99.99999% שאני טועה ~~ (צולע, אם אני טועה, אתה סולח, נכון
)

L i O r 2

New member
עזרה!

יש לי שתי שאלות בפיזיקה אני מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. בשולוש נקודות נסתרות על יד הכביש עומדים שוטרים עם שעוני עצר. הנמרחק בין נקודה לנקודה הוא 160 מטר. נהג שאינו מבחין בשוטרים עובר את קטע התנועה בו ניצבים שלושת השוטרים בתנועת שוות תאוצה . הוא חולף על יש הנקודה השנייה 16 שנית לאחר שחלף על יד הראשונה, ועל יד הנקודה השלישית לאחר 8 שנית נוספות. המהירות הצמרבית המותרת בקטע כביש זה היא 90 ק"מ לשעה. האם הנהג עבר את המהירות הזאת? שאלה שניה: נהג קטר הנע במהירות 108 ק"מ לשעה מגלה שעל המסילה שעליה נע הקטר נעה רכב איטית באותו כיוון . הנהג מפעי את הבלמים כאשר המרחק בין הרכבות הוא 350 מטר. הרכבת האיטית נעה במהירות קבועה של 36 ק"מ לשעה , והקטר מאט בקצת קבוע של 0.5 מ\שניה הריבוע . א. האם תתרחש התנגשות ? אם כן באיזה מרחק מהמקום בו הפעיל הנהג את הבלמים ? אם לא איזה מרחק בו הרכבת מהקטר ברגע שהוא נעצר? ב. מהי התאוצה הגבולית שתמנע התנגשות?

D a n n y b o y

New member
ליאור...

תנסי לפתור את התרגילים האלה לבד...הם תרגילים די בסיסיים (שהכוכבית לא תטעה אותך!!! ידעתי שהתרגיל הזה מוכר לי מאיפה שהוא), אם לא תשברי את הראש קצת את לא תצליחי להתקדם כמו שצריך... בכל אופן, אני רואה שאת רק בת 15 אז יש לך זמן עד הבגרות...בהצלחה!

L i O r 2

New member
תודה !!

ו D a n n y b o y תודה על העצה.. אני אקח את זה לתצומת ליבי.. והבגרות שנה..

למעלה