עזרה...

חפצי13

New member
עזרה...

חברה שלי שגם מתחתנת, ביקשה שאני אעזור לה להכין רשימה לצלם - מה חשוב לה שיצולם. אני בכלל לא חשבתי שצריך לתת להם רשימה - אבל עכשיו זה נראה הגיוני - שלא נתבאס אחר כך.
אז... מה כדאי לבקש? מה ביקשתם? האם ביקשתם שיהיו דברים שלא יצולמו - כי אני למשל לא סובלת שבזמן הארוחה מגיע צלם ודוחף לי מצלמה לפרצוף - זה נראה לי מעצבן וחטטני והורס לי את האוכל.. אז אפשר להתחיל את הרשימה שלי בזה...

Princess Lotta

New member

אנחנו ביקשנו מהצלם - יותר נכון אני וידאתי שהצלם - יתמקד במעגלים הקרובים של משפחה וחברים. קל מאוד לצלמים מקצועיים לעלות על זה; רואים מי מקיף אותנו ומי לוקח חלק בתמונות המשפחתיות, מי רוקד איתנו עד השעות הקטנות ולחליפין - מי דוהר היישר אל הבופה ואפילו לא עוצר לברך (כן, יש כאלה), מי תקוע כל הערב בסמארטפון או יושב כמו עציציהו בן יער גם בריקודים הכי סוערים.
&nbsp
בנוסף אצלנו הייתה סוג של רגישות שנובעת מהורים גרושים, מה לעשות, אז במידה ויש רגישויות כאלה ואחרות אפשר גם להנחות
לא לצלם אנשים אוכלים נראה לי טריוויאלי. לא ציינתי את זה ולא קבלנו תמונות כאלה. מה שכן בקשנו - מאחר ובעלי עיצב ומיתג הרבה אלמנטים בחתונה - לתעד אותם אחרי כל העבודה הקשה.
&nbsp
רב הצלמים המקצועיים לאירועים יודעים את העבודה ויעשו אותה מצוין ממילא, אבל אלה ההדגשים שעולים לי בשלוף.
&nbsp

Outopia

New member
מנצל"שת קצת...

יש לכן מושג אם אפשר לבקש מצלם לקבל את החומר גם לא ערוך?
אני פשוט עוסקת קצת בצילום ורוצה לערוך את התמונות קצת בעצמי מעבר לתמונות הערוכות שיגיעו.
זאת בקשה לגיטימית או חוצפנית?

למעלה