רשימת עצות - מהנסיון האישי
אין לי זין ענק, אבל בהחלט גדול, 19 ס"מ עם הקף נכבד. וזה אפשרי רק עם המון זהירות!
* דבר ראשון הזהרה! - אם כואב קצת, לעצור לחכות להתרגל ואולי לנסות להמשיך. אם כואב יותר מקצת, aboard mission. חבל על נזק לאזור הרגיש הזה.
* שווה לנסות להביא אותך לאורגזמה טובה לפניכן - בדרך כלל זה משחרר את השרירים באזור, להמשיך ולגרות את אזור הנרתיק והדגדגן (כפי שחטובון אמר) יכול גם לעזור
מאוד.
* חומרי סיכה - אין כזה דבר יותר מדי כשמדובר באנאלי. אם אתם משתמש בקונדום (מומלץ באנאלי בעיקר כדי לשמור על ההגינה לצד הגבר, ועליך ממחלות אפשריות). יש להשתמש בחומר על בסיס מים. אחרת כל חומר סיכה יכול לאזור. שמעתי כבר המלצות על שמנים למינהם, אנחנו משתמשים בחומר של דורקס והוא בסדר גמור.
* הרחבת החור כהכנה - נושא חשוב ואני אחלק אותו גם:
I. אקטים מקדימים - לקפוץ ישר לזיון אנאלי זה כמו להתחיל להתאמן בלרוץ מרתון, לא חכם מומלץ או כיף. הייתי ממליץ להתחיל עם עצבאות, צעצועים ושאר ירקות. בכל אקט לנסות לדחוף (סטוגודוש) לשיא חדש ולבנות לאט לכיוון החדירה.
II. בנסיון עצמו - הרחבה של החור אצבע אצבע, לפחות שתיים לפני הכנסת האיבר. שיטה שמאפשרת לחור להשאר רפוי כשמנסים לעבור לדבר הבא. תקבצי את הישבן חזק חזק על העצבאות שלו עד שאת מרגישה שאין לך יותר כח לקבץ. לאחר שתשחררי, השריר באזור יהיה מותש וישאר רפוי לזמן מה. זה זמן טוב לעבור לגודל הבא (עוד אצבע \ צעצוע \ זין). שיטה נוספת היא לאט לאט כשחור מתרגל למה שבתוכו להתחיל להוציא לגמרי ולהכניס שוב ושוב בעדינות בהתחלה, כשזה עובד חלק לעבור לדבר הבא.
שני תיקונים למה שכתב חטובון:
1. חומר סיכה על בסיס מים, נדרש רק אם אתם משתמשים בקונדום. שזה מומלץ אבל לא חובה במקרה האנאלי (רק אם את יודעת שהגבר כמובן נקי ממחלות).
2. נושא הנקיה והגיינית, יכול להפתר ע"י קונדום ולא מחייב הכנות מיוחדות. כבר קרה שעשיתי עם חברתי סקס אנאלי ללא הכנות מיוחדות. אם מפריע לחברך או לך "הפתועות" בהחלט רצוי הכנה.
כמובן בהצלחה,
יכול עם שילוב של דברים נוספים לשדרג את החוויה של שניכם
האורגזמות של חברה שלי במין אנאלי משולב אצבעות ו/או רוקט ו/או ויברטור הן מהחזקות שראיתי אצלה.