עזרה

עזרה

יש לי אתר שהיה במקום ראשון שני בכל מילות המפתח שקבעתי ביום בהיר לפני כחודש נעלם האתר ממילת מפתח שהיא הכי חשובה בענף שלי
אני לא מספים לא משתמש ברובוטים אלא עובד קשה מאד ומקדם אותו ברשותות החברתיות בפורומים וקניתי לינקים לתקופה מוגבלת מאד
השאלה שלי האם נתקלתם בתופעה כזאת בעבר דף הנחיתה לא נעלם מהרשת ונמצא במילות מפתח שונות באותם מיקומים
ב} האם ישנו מייל לגוגל לפניה בניסיון לתקן זאת
האם למישהו כבר קרה זאת
ואם אפשר עצה טובה
תודה לעונים

אתר נעלם בביטוי ספציפי

לשאלתך - כן תקלתי בתופעה כזו, ברוב המקרים היה לי חשד לאובר אופטימיזציה שגררה את הפגיעה

לגוגל אין שום מייל, ואף אחד לא יתקן לך שום דבר מצידם, יש להם הנחיות איכות, צוות שמטפל בעונשים ידניים אם הם מופעלים על האתר, וקבוצות דיון פעילות שאם תרצה אוכל להפנות אותך אליהם.

עצה טובה= תמשיך עם הפעילות החברתית ברשתות ובקבוצות הדיון, ותיזהר מקניית קישורים, הם יכולים לגרום לך להגיע לנקודה שבה אתה נמצא עכשיו

מנשה תודה רבה

אשמח לקבל ממך לינקים של קבוצות דיון פעילות בנושא השקעתי זמן רב באתר שלי מה שהכי מוזר שהביטוי שנעלם לי
ביטוי שגרתי וביטוים אחרים שהם כמעט זהים רק בתוספת מילה אחת לא נעלמו לי בכל זאת תודה

קבוצות דיון נוספות

בגדול הפורום הזה דיי פעיל ומבוקר

במקרה ותתעניין בפורומים נוספים תוכל למצוא אותם בפרופיל שלי פה, או באזור האודות בגוגל+ שלי ששם מופיעים מרבית הפורומים

היי

האם הביטוי נעלם לחלוטין או שהוא נעלם רק מהדף הראשון?
אם מדובר באתר הזה: http://www.pinoydira.co.il/ - זמן הטעינה שלו מאוד גבוהה וצריך לסדר את זה כי זה אחד הפרמטרים הקריטיים בקידום האתר
תבדוק בכלי מנהל האתרים אם יש איזשהם הודעות לגבי האתר
ותכנס שם גם לסריקה, שגיאות סורק
וגם לתצוגת חיפוש, שיפורים HTML
תגיד לנו מה כתוב שם

בהצלחה!

היי עמית

מצטער על התגובה המאוחרת לא מדובר באתר הזה הוא נבנה בתגובה לביטוי שנעלם בזה אני צריך לסדר את CSS הוא לקוי הבעיה בVIX זה שירות לקוחות איטי מאד
מדובר באתר אחר לחלוטין שהיה מהיר מאד ונבנה על פלטפורמת גוגל סייט
בכל אופן תודה ענקית

webmaster tools של גוגל

קודם כל כדאי לבדוק את האתר שלך שם, תוכל לראות גם אם יש הודעות אחרונות לגבי האתר מגוגל. תבדוק במיוחד את ה CRAWL ERRORS
הנה מידע נוסף שהם מציעים בTOOLS ששווה לקרוא ולבדוק
https://support.google.com/webmasters/answer/34444

יש שם פורום מאוד מאוד פעיל שניתן לשאול שם שאלות בדיוק כאלה, בעבר התייעצתי שם וענה לי מישהו שעובד בגוגל תשובה מדויקת וספציפית לגבי הבעיה.
http://productforums.google.com/forum/#!categories/webmasters/crawling-indexing--ranking

מניסיון אישי, כדאי לבדוק גם את ה backlinks יתכן ואיזה לינק חשוב נעלם לו.

בגדול, נראה לי שכולנו פחות או יותר נתקלנו בבעיות זהות. הדרך היחידה היא לבדוק אם יש errors באתר ולהמשיך לעדכן אותו בתוכן רלוונטי ואיכותי. כולנו משחקים לפי כללי המשחק של גוגל, ורובינו לא יודעים את החוקים המדויקים. אז שיהיה בהצלחה!

תודה ענקית על המאמץ ועל התשובה

משהו מאד מוזר קורה אצלי אבל אני ימשיך לקדם את האתר ומקווה למצוא פתרון הרי אותו דף נחיתה מופיע ראשון בכל הגדרה שקבעתי לו}מילות מפתח}
רק במילת מפתח שהיא הכי חשובה נעלם אפילו מה100 הראשונים עוד יותר מוזר נרשמתי seo 123עשיתי מחקר על הדף שלי במקומו קפץ לי מתחרה שנמצא במקומי במקום ה1 אני כותב את דף הנחיתה שלי ומקבל תוצאות על אתר אחר כאילו זה האתר שלי בכל אופן תודה רבה

למעלה