עזרה???

MerlinTheWizard

New member
עזרה???

מישהו יכול לתת לי אתר שיש בו משחק תפקידים על האינטרנט שלא עולה כסף?

רמץ

New member
אחד מהטובים ביותר:

כן, כן... ניחשתם נכון... אני הולך להמליץ על ADOM שוב... זאת עוד הזדמנות לדחוף את המשחק האהוב עלי, הגדול מכולם לדעתי, חרף גרפיקת ה-ASCII (המנוצלת עד תום בכל תו וצבע אפשריים) והיעדר הSound למעט ה"ביפ" של תו 7 ב-ASCII המודיע על כך שהגעת לכדי עשירית מהנק"פ הכולל שלך או נמוך יותר וכדאי מאוד שתפסיק להלחם ותתחיל לחפש מקום לנוח בו. הלא הוא ADOM הנפלא המופץ ברשת כ-Freeware. מומלץ מומלץ

רמץ

New member
אופס, שכחתי את הקישור ../images/Emo163.gif

ADOM! משחק התפקידים הגדול ביותר של כל הזמנים! (נכון לשנת 1998 בערך...) ADOM ADOM ADOM

Elenlos

New member
חבל על הזמן!!!

זה משחק ממכר... רק חבל שצריך להסתבך עם כל הכפתורים האלה... דרך אגב... איך מרימים חפצים?? איך נכנסים לעיר?? איך קונים דברים?? ותודה לך מראש

רמץ

New member
בעיקרון ההוראות כתובות לך בתפריט

הראשי או בקובץ נפרד מחוץ למשחק (אני כבר לא זוכר ואולי זה תלוי בגרסה)... להרים - (Ctrl p) או (Shift P) להרמה ממושכת של כל החפצים, להכנס לעיר (<) ולצאת (>) (כנ"ל לגבי כל מקום אחר במפה הגדולה), לקנות (p) או (p ;) לשלם על הכל. איך הגעת למצב שבו אתה לא יודע להכנס לעיר ואתה צריך לשלם על משהו? יש עוד קיצורים רבים מאוד ואני ממליץ להדפיס את ההוראות שיהיה מול העיניים. בנוסף - יש פונקציה של המרה לקילוגרמים ומטרים: מומלץ ביותר.

Elenlos

New member
יש לי את הגרסה של חלונות

להרים עם Ctrl p עובד אבל להיכנס לעיר לא עובד אבל תודה בכל מקרה

MerlinTheWizard

New member
אתה...

באמת מצפה שאני אקרא את כל זה!?! מה יש שם אני סה"כ ביקשתי משחק שאני יכול לשחק על האינטרנט בלי לשלם כסף ושאני אוכל להוריד אותו משרת נורמלי

Elenlos

New member
בואנה!!!

אתה לא יודע באיזה משחק אתה מזלזל פה!! תתבייש לך כסיל!

Elenlos

New member
עוד כמה שאלות../images/Emo13.gif

כשאני מקריב קורבן לאלים איך אני יודע אם המקדש שבו אני נמצא הוא אכן של האל שלי?? כשאני בונה דמות חדשה וזה שואל אותי האם אני רוצה שההגדרות של הדמות שלי יקבעו בצורה רנדומלית או ע"י שאלות זה משנה גם למספר הנקודות כלומר יש סיכוי שיהיה לי יותר נקודות או פחות ?? למה כל פעם שאני מדבר עם הדרואיד אז הוא כל הזמן אומר לי שהזמן שלי יגיע ולא נותן לי משימה?? האם השריף נותן יותר ממשימה אחת?? כמה ערים יש במשחק כי אני לא יודע אם יש למפה המשך אחרי המים חוץ מכמה מערות והמגדל אש הזה שכל הזמן הורג אותי?? כרגע זה הכל ותודה רבה על העזרה!

MerlinTheWizard

New member
אני...

התכוונתי למשחק על האינטרנט כמו דיאבלו 2 בבאטל נט ומשחק שאני יכול להוריד מאתר נורמלי בבקשה!!!

Ziga

New member
הוא לא רוצה

אבל אני כן!!! תביאו עוד משחקים סטייל רגנרוק, אני מת על דברים כאלה!!

למעלה