עזרה

mea1000

New member
עזרה

אהלן,

אני דתי שנמצא כבר הרבה זמן בארון.
לאחרונה הכרתי שכן חדש שלי, ואפשר לומר שאנחנו די מסתדרים, מכל הבחינות. אנחנו מדברים המון ומבלים יחד מה שגורר שאנחנו נמצאים רוב הזמן ביחד.
אמרתי לו פעם שאני רוצה אותו, ראיתי את ההתרגשות על פניו, אך הוא סירב (אחרי שיחה ארוכה מאוד של שנינו). למרות זאת, לאחר שבוע-שבועיים הקשר בינינו התחזק יותר לכיוון הזה.
אני אוהב את המצב ככה ורוצה שהוא ימשיך, אבל בכל פעם שאנחנו מגיעים לזה הוא מסרב ודוחף אותי, אבל כשאני מתעקש הוא יזרום לדקה או יותר ולאחר מכן יתחרט וישנא אותי (ואת עצמו).
ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים על הנושא, אך לשווא.

כלומר, אני יודע שהוא רוצה (הוא מתכחש לעצמו), אבל אני לא יודע איך לגרום לו להמשיך להיות איתי. הוא רוצה מאוד להפסיק בגלל המשפחה ו"מה אנשים יגידו" (בינתיים כמובן הכל קורה בדיסקרטיות) וגם כדי להיות "נורמלי".

יש לכם רעיון איך לגרום לו לרצות? או האם בכלל שווה להמשיך? או פשוט לוותר? (אנחנו חברים ממש טובים, אני לא רוצה לוותר עליו)
תודה ושבת שלום!
 

ספר יקר

New member
השאלה היא, האם אתה רוצה לקחת על עצמך

פרויקט שתוצאותיו אינן מובטחות לך.

אם התשובה שכן, ושאתה תיקח על עצמך את האתגר של לשחרר את האדם מכבלי ציפיות החברה ממנו , ולשחרר אותו מהעכבות- אז אולי תרוויח בן זוג למופת, או סתם סטוץ נחמד.
בכל מקרה- אין הדרכת קסם של מה לעשות. אתה מכיר אותו ואת הסביבה ממנה הוא מגיע טוב יותר מאיתנו.
אולי תנסה לדבר איתו על התנסות חד-פעמית שלא מחייבת ושיש הרבה סטרייטים שמתנסים עם גבר.

אם אתה מלכתחילה לא רוצה להסתכן בבזבוז זמן ואנרגיות שאולי יהיו לשווא- אז תעבור הלאה, יש הרבה גברים שיחכו לך.
 

ספר יקר

New member


האמת המרה היא שאין לי מה לספר..
 

פורטי40

New member
אם הוא לא סגור על עצמו

קשה לשכנע בן אדם שהוא הומו. וקשה לשכנע אותו שהוא רוצה אותך דווקא. הוא נשמע מבולבל, וגם מוחמא מהעובדה שאתה רוצה אותו.
עצתי: אל תלחץ עליו. שב בשקט וחכה שהוא יבוא אליך.
 
אל תוותר עליו, אבל גם אל תדחוף!

הכי טוב לדעתי שתמשיכו להיות חברים טובים, לבלות זמן אחד עם השני, להנות ולהיות שם אחד בשביל השני. גם אם לא יצא מזה כלום, יש לכם גילוי ושיתוף שאין להרבה אנשים. אתם מבינים אחד את השני כי שניכם באותה הסירה, ואפילו שניכם דתיים!

אולי זה לך קשה קצת להתאפק, אבל אל תזכיר ברמז את הפן הרומנטי-פיסי. יקרה אחד משניים: לך יהיה קשה מדי ותצטרך לחתוך (כי לפעמים זה מפתח לרמה של 'או הכל או כלום') או שהוא מעצמו יציע. ואז זה יהיה ממקום של בחירה מצידו והחלטה שלו. נקודת הפתיחה תהיה טובה יותר.

בכל מקרה, ברור שהוא לא השלים עם עצמו. הוא צריך עוד זמן לעבור עם עצמו תהליכים שיכולים לקחת שנים ואולי פחות. אני לא יודע כמה הוא מודע לעצמו, ואם הפחד הוא מהסביבה או גם מבפנים. כניסה לקשר כזה מהווה סיכון, שאתה עלול להיפגע ממנו. אבל אם אתה מוכן לקחת על עצמך את הסובלנות והאפשרות להיפגע, אז לך על זה. אבל תתקדם בצעדי הצב. והכי חשוב- אל תלחץ, תן לו להוביל וליזום.

ואז תמשיך לעדכן ונמשיך לייעץ לך :)
 

datibalev

New member
תפסיק לחשוב על עצמך...
לא! באמת, תפסיק...|4

אולי אני נשמע בוטא מדי דרך הכתב, אבל אני באמת חושב שאתה צריך לנסות להיכנס לנעליים שלו קצת, ולא רק לפנטז על האהבה הנכזבת שלך.


תשאל את עצמך אם אתה באמת יודע מה הוא רוצה, או שאתה יודע מה אתה רוצה בעצם. לפי מה שאתה אומר הוא לא סגור על עצמו, אז מה פתאום אתה מחליט בשבילו?


אני רק רוצה להגיד לך שתיזהר לא לאבד חבר קרוב למען מאהב רחוק, קשה למצוא מישהו להתחבר איתו באמת, כמו שאומרים יקר כמו זהב ושביר כמו זכוכית...


מקווה שהריגשונים ריככו את דברי ושהם יצאו מובנים
 

datibalev

New member
זה טוב או לא?


אפשר להגיד שאם לא היו ממציאים את הרגשונים הייתי עושה את זה בעצמי...


אולי אני מגזים קצת, אבל זה עדיף מאשר בכלל לא.
 

גנימדס

New member
מזל טוב, דתי בלב!!

הפכת להיות מואדם!!!!!!!!
יחד נצבע את הפורום בצבע הקומוניזם!!!!!!!!
 

גנימדס

New member
לא זה לא....

הוא סרב לך?
זה לא.

אתה מתעקש ומתעקש והוא עושה לך טובה וזורם לדקה-שתים ואחר כך שונא את עצמו....
רד מזה.
הוא לא בשלב הזה . זה לא מתאים לו. הוא מסרב לך.

כשאומרים לך "לא" , המשמעות -"לא". אין זה משנה מה נראה לך שטוב לו, או מה נראה לך שהוא מתכוון. הבן אדם לא מעונין.


לדעתי, כדאי שתהיה חבר טוב שלו, תכבד את המרחב הפרטי שלו.
ואם הוא יתקדם קצת, יתגבר על פחדיו -תזכיר לו שאתה שם בשבילו.
אבל אל תלחץ ואל תכפה את עצמך.
 
למעלה