עזרה

עזרה

ראיתי בפורום פנייה בנושא שמזכיר את שלי ופונה לייעוץ .
שואלת לגבי מכר שבעבר היינו בקשר ידידותי ארוך (שנינו תפוסים)
עם הזמן התחלתי להרגיש רגשות יותר חמים כלפיו ושלא מומשו .
אחרי תהליך ארוך של משבר אצלי פנימי אישי שגרר משבר זוגי ,
החלטתי לנתק קשר איתו .
לאחר שיחה ארוכה שערכתי עימו כדי לא לפגוע עכב ניתוק חד צדדי.
לאחרונה יוצא לי לפגוש אותו במקרה כל פעם .
שאלתי לגבי היחסים/הרגשות שביננו כעת :מאז הניתוק והשיחה הארוכה לא דיברנו בנינו .
וכשנפגשנו ניכר ששמח לראותי ועוררתי בו רגש .
בפריסה יצא
תוצאות פריסה
מיקום 1 - אני ורגשותיי-ארבע המטות-יצאתי לדרך חדשה יודעת את מטרתי הזוגיות בביסוס ושיקום נישואי ורכשתי כלים במסע להתמודדות הלאה
מיקום 2 - הוא ורגשותיו-מיזוג ומיתון-ניסיון להגיע לאיזון ושלווה.
מיקום 3 - מה שביננו-המגדל הבוער-טלטלה וניתוק הקשר רגשות קשים ביננו (אצלי היה ולעיתים יש עדיין כאב)
מיקום 4 - בעד-מלכת החרבות-להסתכל על הקשר בצורה שכלית קרה והגיונית
מיקום 5 - נגד-שמונה המטבעות-עבודה קשה ולא מתגמלת
מיקום 6 - פוטנציאל-שבע המטות-לא ברור לי ?
ברור לי שעוד יצא לי לפגוש אותו פה ושם בלב ברירה בשל אילוצי עבודה
ולכן חשוב לי לדעת עפ"י זה כיצד עלי להתנהל איתו ?
על מנת שתישאר ביננו אווירה רגשית נעימה אבל כך שלא אפתח שוב ציפיות ואשגה במהות הקשר

רחליקה האחת

Member
מנהל
אורהבוקר7 ברוכה הבאה

שנו רבותינו: "אל תקשור קשר שקשה קשה להתירו".

הקלפים מצביעים על התמוטטות בהרבה רמות ואדמה חרוכה הנותרים ממערכת יחסים שכזו.

מתנצלת על כי לא אוכל לפרט עוד אך אנא ממך קחי את דבריי אלו לתשומת ליבך.

חג כשר ושמח,

רחליקה

רחליקה

לא כ"כ הבנתי את ההקשר כי אין לי קשר איתו אלא אם נפגשים זה במקרה ולא ידוע אז הקשר כבר הותר
הקשר הופסק
השאלה במקרה כזה על סמך מה שעולה מהפריסה כיצד להתנהל?
ואולי הבנתי אותך לא מכון אז אשמח להבהרה

רחליקה האחת

Member
מנהל
אורהבוקר7 יקרה

הבנתי שהקשר בינכם הוא קשר המבוסס על הפגישות המקצועיות בינכם ודי באקראיות.

כוונת דבריי היתה ועודנה שכשאת נמצאת באותה סיטואציה נסי לזכור שהנישואין שלך

חשובים לך ולהתנהל בקורקטיות.

קצר ולעניין וככל שאפשר רק בענייני עבודה.

אני בטוחה שזה לא קל לך אבל רק ככה תימנענה טעויות אפשריות בפרשנות בתקשורת.

שוב אתנצל בפנייך על כי אינני מסוגלת כרגע לכתוב את ניתוח העומק של הקלפים על גבי הפורום.

אשמח אם מי מהמפרשים כאן שכולם מעולים יעשה זאת למענך.

ערב קסום

רחליקה

רחליקה

תודה על תגובתך
אמתין בסבלנות ואשמח לכשתוכלי להרחיב על הקלפים משמעותם לפריסה והקשר ביניהם בכלל בהרחבה.
מתקשה למצוא את החיבור כמייצג אותי קלף 4 מטות ?
כמייצג ביננו המגדל -האם זה שיקוף של ניפוץ הקשר והפסקתו בפתאומיות .
כמו כן האם זה הקלף המתקשר ל"קשר שקשה להתירו?"
וגם קלף 7 מטות כמסכם הפריסה מתקשה להבינו?
בכל מקרה אינני חייבת לפגוש את האדם מקצועית אלא לעיתים רחוקות, הפגישות הם כי יש לי עבודה שוטפת מול מקום עבודתו ( לאוו דווקא מולו)
ולכן כל פגישה כזאת היא מקרית ועליו במקרה לעבור להיכן שאני הגעתי ( מדובר במקום גדול)
אאמץ את עצתך ליחסים קורקטיים וזה אכן מה שאני עושה יכול להיות שזה מה שהמגדל אומר
כי הרי מידידות מוטטתי אותה ופה אולי כמו המגדל שכל היסוד שעליו נבנה הקשר "ידידות" התמוטט וגרם טלטלה לי ולו .
הרבה שאלות צפות בי לאור הקלפים ואשמח לחכות להבהרה ומידע ממך לכשיתאפשר לך.
תודה מקרב לב.

רחליקה :))

האם זו תשובתך לקשר שקשה להתירו?
חייכת והעצבת אותי בו זמנית.
צריכה לתת לדברים לחלחל
רוב תודות על השיר והמענה.

רחליקה

טוב אז אחרי שנתתי לדברים לחלחל
הבנתי את מהות הקישור שלך בשיר ( את מתקשרת?)
כנראה שהוידוי שלי טלטל אותו (לא ידע שיש לי רגשות אליו והופתע )ואותי טילטל (חשבתי שיש לו גם רגשות כלפיי )ואת יחסינו ( לא תוכל להיות שוב ידידות תמימה ביננו )וברור שהקשר כפי שהיה הסתיים .
יש לי עדיין רגשות אני חושבת שתמיד יהיה לי רגש אליו אבל ברור שהפרק ביננו כפי שהדברים היו תם ולא ישוב .
החודש אני אמורה לפגוש אותו במסגרת מקצועית ואני מרגישה שיש לנו עוד שיעור כנראה אחרון במפגש לעבור יחד לעבור יחד אחרי הטלטלה שהפרק ביננו תם ונשלם וסופו ייחתם שם.
שאלתי מה השיעור המשותף שלנו בהשתלמות כי תקשורת חייבת להיות שם ביננו מתוקף הנסיבות -
תוצאות פריסת מסר בשלוש:
מיקום 1 - נער החרבות-שנינו באים ממקום של תקשורת שנינו אנשים כריזמתיים וחושבים הרבה
מיקום 2 - חמש המטבעות-מרגיש לי משבר וצורך בתמיכה אולי זה המצב כרגע אני בכל מקרה בוודאות חוויתי משבר בעקבות זה סוג של טלטלה והבנה שמה שחשבתי אין זו האמת והמציאות .
מיקום 3 - שני הגביעים-לא ברור לי האם זו הדרך בה עליי לנהוג בהשתלמות שיתוף פעולה וחמימות?
הרי אין טעם יותר לטפח ציפיות לידידות ביננו מבחינתי אי אפשר לחזור למה שהיה ואני בטוחה שגם מבחינתו כבר לא..
ודרך חדשה אין טעם בה כי אין כזוץ
אז מה המסר ?
לא מצליחה לחבר הכל יחד למסר קוהרנטי ?
אשמח לעזרתך בניתוח הפריסה

רשף כשף

New member
אורה:)

4 מטות: את מחפשת זוגיות יציבה, תחושת בית, יש בך רצון להתמסד ולהתחתן ולפעמים הרצון הזה כה חזק, עד שהוא בא על חשבון המציאות.

המיזוג: כתבת שאתם נפגשים לאחרונה, ניכר שהוא מנסה להשקיט ולא לעורר את רגשותייך. אם חשת ברגש, הרי שמדובר ברצון למתן את הסערה הרגשית שהבאת על הקשר.

המגדל: ועם זאת, עדיין מתחוללת סערה ביניכם, ניתוץ מוחלט של כל מה שחשבת שהרגשת, של כל האשליה עליה התבססת. המשפט "לא היו דברים מעולם" מחלחל בתוכך, אבל עדיין לא נטמע.

מלכת החרבות: הקלפים ממליצים לשים את הרגש בצד, אין לו מקום כאן. אין מקום לפירוש רגשי של המערכת ביניכם, אין מקום לרגשות. יש לחשוב ולפעול רק עם השכל הישר, ולא לצפות ל"נעימות רגשית" כפי שהגדרת.

שמונה מטבעות: לא כדאי להמתין בסבלנות, לא כדאי לבנות מגדלים חדשים באוויר, אלא להכנס לשיגרה חדשה שבה אין לקשר הזה מקום בחייך, גם לא בעבודה קשה ומאומצת.

7 מטות: הקלף מדבר על כך שאת האוייבת הכי גדולה של עצמך. יש כאן המלצה ברורה להפסיק להלחם ולהתחיל להוכיח בגרות. אם את לא יכולה לראות במה את נלחמת כדאי להתייעץ עם איש מקצוע שיאיר את עינייך. אל תנסי לשכנע את עצמך במה שאינו קיים.

בהצלחה!

רשף

לא כ"כ הבנתי את הפירוש לגבי עצמי כי אני כבר בזוגיות ארוכה ומחוייבת אז זו המציאות
ציינתי ששנינו תפוסים.
כמו כן אשמח להרחבה על קלף 7 מטות .

רשף כשף

New member
לגבי הזוגיות הנוכחית

זו שאלה עקיפה שלא שאלת עליה.
הנושא עלה בהקשר לבחור שאת לא בזוגיות איתו.
ניתן להבין מכך שאינך מרגישה בבית בזוגיות הנוכחית.

למעלה