עזרה

vavid

New member
עזרה

הי
אני בן 25 יוצא מחוסר ההיגיון שבדת לחוסר ההיגיון שבחיים....
כשהייתי דתי האמנתי בקדושת המשפחה ולכן מעולם לא יצא לי להיות באינטימיות עם בחורה.
היום כשכבר אין עכבות אני מוצא עצמי מודאג.
אני יודע לא מעט (לא רק מפורנו "ברוך בורא היופורן") אלא גם מכתבות סיפורים וכד' אבל אני פוחד שכשיגיע הרגע הזה שזה יהיה רק אני והיא אני עלול להחזיר פניה ריקם...הייתי רוצה לדעת שגם אם אני לא אראה אותה שוב לפחות הצלחתי לגרום לה לאורגזמה אחת מושלמת....
עצות?

תרשה לי לתקן אותך

אורגזמה מושלמת זו חוויה, שסביר להניח שבתול יתקשה להעניק לפרטנרית שלו.

מציעה לך להנמיך ציפיות בקשר לזה. זה מיומנות נרכשת, וזה משתנה מאחת לאחת ומאחד לאחד.

בנוסף - כשתגיע לגשר הזה, אתה לא חייב לשתף את הפרטנרית שלך ב"סטטוס" הזה, אבל אם אתה לא בטוח בעצמך, ממליצה שכן.

vavid

New member
אבל...

תשמעי,
לפני כמה חודשים הכרתי מישהי ממש חמודה והכל זרם 10..
מפה לשם השיחה גלשה לנושא ופתאום היא נהייתה נורא קרירה ואחרי 15 דק סגרה את הערב...
ממה שאני קראתי כל גבר יכול להביא לאשה אורגזמה ואם את רוצה אני אפילו אשלח לך סרטון שמלמד אחת מהשיטות ש"למדתי"...
אבל תסכימי איתי שזה מביך שאני אפילו לא נשקתי לבחורה...את רוצה להגיד לי ש"נגזר" עליי לחיות כבתול?

vavid

New member
מצטער

לא התכוונתי לצאת חוצפן...
הענייין הוא שאני די נואש...הכרתי מישהי שאומרת שהיא רוצה "לחנוך" אבל אתמול גיליתי שהיא בת 15...אם להודות אני לא חושב שאני יכול להגיע יותר נמוך מהמקום שאני נמצא בו עכשיו :)

15 זה לא חוקי

ואתה לא במצב כל כך נמוך, בטוחה שיש אלפים כמוך שפשוט לא מודים שהם עדיין בתולים. קח ת'זמן שלך, הלחץ לא יביא אותך לשום מקום.

vavid

New member
תודה

תודה לכולם....עזרתן לי מאוד ואכן אני מקווה שהעכבות יתמוססו לאיטן ואוכל להרים את ראשי מעומק הבור של הרחמים העצמיים...

Sonic hedgehog

New member
אם יש לך סרט אז הכל בסדר

ועכשיו ברצינות, נשים הם לא רובוטיות זה לא תיגע קצת פה, תשפשף קצת שם, תסובב מעט שמאלה והיא גומרת. כל אישה שונה ודברים שונים עובדים עבור כל אחת. בנוסף תזכור שהאורגזמה של האישה לא תלוי רק בך היא תלויה גם בה ואם היא משתחררת ממספיק בשביל לגמור, לא תמיד יקרה בפעם הראשונה.

בקיצור, תרגע, אל תנסה להיות יצירתי מידי כמו כל דבר משתפרים בזה עם נסיון עם קצת מתאמצים וקשובים.

vavid

New member
באמת?!

מה??? נשים הן לא מכונה עתידנית שנוצרה ביד ישות עליונה???
לא חשבתי כך לרגע אני יכול להבטיח לך :)

vavid

New member
לא הבנתי..

אבל כבר יש דרישת אישור וחוץ מזה נראה לך שאני קטין?

כדאי לך לבדוק

את עצמך.

הכרת מישהי, היה 10, כשהתחלתם לדבר על הנושא, היא ברחה....

מציע שתבדוק טוב טוב מה אמרת ואיך, אני מנחש שממש ממש הבהלת אותה.
ואם לא התכוונת, אז כדאי שתבדוק מה אמרת כדי שלא יקרה לך שוב.

לא מחייב

למה להלחיץ?

יתכן שהיא לא רצתה בזה וכשהוא הבהיר את כוונתו היא התקפלה.
יתכן גם שאמר משהו לא נכון, אבל במקומך לא הייתי כל כך נחרצת.

Sonic hedgehog

New member
בהחלט לא מחייב

נפלאות דרכי הdating, לעולם לא ברור מה קורה שם ולמה (ועכשיו מתברר לי שזה נכון גם לעוד אינטראקציות אנושיות אבל זה כבר חורג מגבולות השרשור).

Sonic hedgehog

New member
מסכימה עם הכיפה האדומה

בנוסף אורגזמה מושלמת גם נדירה בכל מגע מיני ראשון. בדרך כלל לוקח קצת הכרות עם הבת זוג ומה מגרה אותה וכו' להגיע לאורגזמה המושלמת.
לדעתי זה יכול לנחם אותך שבפעם הראשונה איתך ממילא לא יהיה לבחורה ציפיות גבוהות מידי.

למעלה